Palleløftere

Står du og mangler palleløftere, har vi med garanti det rette til dig her på siden. Her finder du alt, du kunne have brug for indenfor palleløftere, og hvis vi ikke har netop det, du er på jagt efter her på siden, kan vi altid hjælpe med at skaffe det hjem til dig.

5Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Løft nemt med palleløfteren

Uanset om du arbejder på et lille værksted, hvor du skal transportere få materialer, eller på et stort lager med en masse paller, der skal flyttes, er det altid praktisk med en palleløfter til at klare arbejdet. De simple palleløftere har to gafler, der passer i hullerne under pallen. Håndtagene har et hydrauliksystem indbygget, så du kan løfte gaflerne mellem 5 og 25 cm fra jorden, afhængig af, hvilken model du har. Med den rette palleløfter kan du hurtigt løse dine arbejdsopgaver og slipper for selv at tage de tunge løft og lave skæve vrid i kroppen, når pladsen er trang.

Guide: Vælg den rigtige palleløfter

Udvalget af palleløftere er stort – hvilken skal du vælge? Hvis du er i tvivl, så kommer her et par råd, du kan tage med i dine overvejelser.

Skal du bruge den sjældent eller hver dag?

Du kan sagtens klare dig med en basismodel, hvis du kun sjældent skal bruge palleløfteren. Er du derimod dagligt i sving med palleløfteren, anbefaler vi, at du går efter en model med quicklift. Bruger du pakkeløfteren hele dagen, vil du med garanti blive glad for en selvkørende el-palle-løfter.

Skal du flytte stort eller småt gods?

Tænk over, hvilken slags gods du skal flytte. Det er vigtigt, at din nye palleløfter har tilstrækkelig løftekapacitet – ellers er den ikke til megen gavn. Du skal også tjekke gaflernes længde – har du brug for ekstra lange gafler? Eller lave gafler til søpaller eller Asien-paller?

Skal du køre på hårdt eller blødt underlag?

Valget af hjul på din palleløfter afhænger af det underlag, den skal køre på. Hvis du arbejder udendørs, på fx en parkeringsplads, er det en god idé at vælge en palleløfter med nylonhjul. Arbejder du indendørs, bør du vælge en palleløfter med polyurethanhjul. De larmer mindre, kører lettere over ujævnheder og ruller lettere ved tung last. Skal du fragte tungere laste på ujævne underlag, er boogiehjul en god løsning. En palleløfter med boogiehjul har to hjul under hver gaffel. Det giver en bedre stabilitet og mindsker slitagen på underlaget.

Find din palleløfter hos Carl Ras

Leder du efter den rette palleløfter? Hos Carl Ras forhandler vi flere forskellige palleløftere med forskellige gaffellængder og forskellig løftekapacitet – vi har en palleløfter til ethvert behov. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig hjælp til at finde den palleløfter, der passer til dit behov.