Tag-, facade, terrasseskruer

148Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Cembrit - Montageskrue CI-SS 4,8 x 25 mm, pak á 250 stk

Cembrit

48008959

Montageskrue CI-SS 4,8 x 25 mm, pak á 250 stk

Godstykkelse 1,0-3,0 Zytec tm+...
  • Tykkelse mm4.8
  • Længde mm25
  • OverfladeBlank
Pris Ekskl. moms
501,00 DKK /Pakke
1 stk på lager online
Butik: Føres ikke i butik

Tagskruer

Drypper det ind med vand fra taget, når det regner? Eller trækker det, når det blæser op? Så skal du højest sandsynligt reparere eller skifte taget. Når du lægger nyt tag eller reparerer det eksisterende, skal du sørge for at bruge de rigtige skruer, så du er sikker på, at taget holder. Skal du fx montere bølgeplader, bør du bruge tagskruer, der er specielt udviklet til det med påmonterede spænde- og tætningsskiver. Bruger du bølgeplader med forborede huller, bliver det næsten ikke nemmere.

Terrasseskruer

Trænger den gamle terrasse til at blive fornyet? Eller skal du i gang med at bygge en ny? Så skal du have fyldt værktøjskassen op med terrasseskruer, så du kan montere terrassebrædder og beklædning på professionel vis og få et flot og holdbart resultat. Hos Carl Ras har vi et stort udvalg af terrasseskruer i rustfrit stål til hårdt træ, så de kan bruges udendørs – også i barskt vejr. Vi har også specialværktøj til skjult montage, så man ikke kan se skruerne. Det gør både hurtigt og nemt. Du finder skruer egnet til det, både fra Camo og Eurotec.

Facadeskruer

Udover tagskruer og terrasseskruer finder du også facadeskruer på vores hylder – de perfekte skruer til dig, der skal renovere en facade eller bygge en ny op. Vi fører facadeskruer rustfri stål og mange farver – ogås med plasthoved, der gør, at du kan få prævis den farve, der passer til din opgave. Facadeskruerne findes med både vinger og borespids, der gør, at skruen kan bore igennem stål og eternit, så du slipper for at forbore.

Find dine tagskruer hos Carl Ras

Uanset om du skal lave terrasseoverdækning, tag til udestue eller bare et halvtag til cyklerne, finder du et stort udvalg af tagskruer fra Eurotec, EJOT og Arvid Nilsson hos Carl Ras.