Skruer

Hos Carl Ras finder du skruer i alle former og afskygninger. Se hele sortimentet her.

2484Varer

Forrige

Side 1 af 11

Næste

Sorter efter

Skruer

Fra de helt små til de rigtigt store! Vi har et kæmpe udvalg af skruer på lager hos Carl Ras og uanset hvilken type skrue, du er på jagt efter, så finder du det helt sikkert her på vores webshop. Sortimentet tæller blandt andet betonskruer, ensvejsskruer, isoleringsskruer, franske skruer og mange flere slags – dem finder du i forskellige størrelser og materialer.

Som sagt så finder man utroligt mange forskellige slags skruer i vores brede og dybe sortiment. Du kan blandt andet også finde møbelskruer, messingskruer, små skruer, lange skruer, gipsskruer, skruer til træ, skruer til beton, sikringsskruer, specialskruer, montage skruer og mange andre forskellige modeller. Således sikrer vi os, at vi har et sortiment som imødekommer alle behov i enhver opgave.

Desuden tilstræber vi os også at tilbyde alle størrelser. Det vil med andre ord sige, at du finder de fleste længder, tykkelser, bit størrelser og så fremdeles. Du kan også få mange forskellige pakkestørrelser som reelt betyder, at antallet i de forskellige pakker varierer. Således er der både pakkestørrelser til de helt store opgaver, de små opgaver og alt derimellem. Der er jo ikke nogen grund til, at du køber 1000 skruer, hvis du kun skal bruge 10.

Ydermere er det også muligt at være lidt kræsen, når det kommer til udseendet og overfladebehandlingerne på skruerne. Du finder f.eks. overfladebehandlinger i både blank, Dacromat, el-galv gul, forniklet, hvidlakeret, ruspert, sortfosfateret, varmgalv og selvfølgelig ubehandlet. På den måde har du også selv noget at sige, når du skal udvælge dine skruer til det næste projekt.

Såfremt du har nogle spørgsmål i forhold til, hvilken variant du skal vælge til det næste større projekt, så har vi her i Carl Ras faktisk en projektafdeling siddende, som blandt andet beskæftiger sig med netop udvælgelse af de rette produkter til store projekter. De kan således også hjælpe dig med valg af de rigtige skruer, så du kommer ordentligt i mål med din opgave. Ring ind på vores hovednummer og få fat i en konsulent eller projektafdelingen og så kan de hjælpe dig videre i processen, så vi sikrer os, at det hele bliver udført så godt som overhovedet muligt.

Hos Carl Ras går du aldrig forgæves og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig i mål med at finde de rigtige produkter.