Envejs- & sikkerhedsskruer

113Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Skab tryghed med envejsskruer

Det er enhvers frygt at få besøg af indbrudstyve, der piller glaslisterne af vinduerne, tager glasset ud og stikker armen ind og så åbner døren med det indvendige håndtag. Her er envejsskruer geniale! Med envejsskruer kan du nemlig gøre det umuligt for eventuelle indbrudstyve at skrue glaslisterne af. Kærven i envejsskruer er lavet sådan, at skruerne kun kan skrues med uret – altså i. Det kan være en fordel at bore for med et bor, der er 1 mm mindre end skruens kærv. På grund af den specielle kærv er de helt umulige at skrue den anden vej. Ingen skruetrækker kan simpelthen få fat. Og skal skruen fjernes igen, er du nødt til at bore den ud.

Find envejsskruer hos Carl Ras

Envejsskruer er en enkel og nem måde at gøre det svært for eventuelle indbrudstyve at komme ind gennem vinduer eller terrassedøre.

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af envejsskruer, der kan gøre det mere sikkert. Gå på opdagelse her på siden og find de envejsskruer, der passer til dine vinduer og døre. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.