Gipsskruer

79Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

 - Gipsskrue Fermacell, til Fibergips 3,9x30mm Bånd

48602085

Gipsskrue Fermacell, til Fibergips 3,9x30mm Bånd

Velegnet til montering af fibergips. Bits Ph 2....
  • Tykkelse mm3.9
  • Længde mm30
  • TypeBånd
Pris Ekskl. moms
419,00 DKK /Pakke
28 stk på lager online

Køb gipsskruer hos Carl Ras

Her finder du vores store udvalg af gipsskruer fra Fermacell.

Vi har gipsskruer til praktisk talt alle formål, uanset dit behov og hvilken opgave, du står overfor.
Om du skal bruge gipsskruer i dit daglige arbejde eller blot en gang imellem, er professionel eller gør-det-selv’er, så har vi gipsskruer, der passer til dit behov.

Find de rette gipsskruer hos Carl Ras

Udvalget af gipsskruer er massivt, og der er som nævnt gipsskruer til stort set enhver opgave i vores sortiment. Vi er dine eksperter i gipsskruer og kan hjælpe dig med at vælge de rette gipsskruer til netop dit behov.

Hvis du har brug for hjælp, kan du anvende vores chat eller ringe direkte til kundeservice på 44 85 55 11, hvor der sidder isenkræmmere klar til at hjælpe med at finde præcis de gipsskruer, du har brug for.

Gipsskruer - En del af vores sortiment inden for skruer

Udvalget af gipsskruer, som du finder her på siden, er en del af vores samlede sortiment af skruer, der rummer mere end 1.000 varenumre indenfor netop skruer og alt hvad dertil hører

Kæmpe udvalg af gipsskruer

Hos Carl Ras går du aldrig forgæves. Det betyder, at vi hjælper dig med at få præcis den vare, du har brug for - og det gælder også for vores gipsskruer. Finder du ikke det, du søger af gipsskruer her på siden, kan vi enten hjælpe med en fuldgod erstatningsvare eller hjælpe dig med at skaffe det fra en af vores mere end 570 leverandører.