Beslagskruer

14Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Stærke konstruktioner med beslagskruer

I modsætning til søm har skruer et gevind og et hoved med en kærv. Udvalget af skruer er stort, spørgsmålet er altid: Hvilke skruer skal jeg bruge til denne opgave? Skal du sætte et sømbeslag fast på et skelet af træ, skal du bruge beslagskruer. Når sømbeslaget er placeret det rigtige sted, skrues beslagskruerne ind i sømbeslagets forborede huller. Du kan få beslagskruer i elgalvaniseret stål og rustfrit stål. De fås i længder på 25-50 mm og i tykkelser på 4-5 mm.

Brug beslagskruer udendørs

Beslagskruer er stærke skruer, der er velegnede til udendørs brug og som nemt klarer opgaven med at sammenføje træelementer til en terrasse eller et lignende byggeprojekt. Hvis du er skeptisk over for opgaven, kan du tage den med ro; Mange håndværkere mener, at det er nemmere at anvende beslagskruer end beslagsøm, da de er lettere at skrue ud, hvis beslaget er sat forkert og skal flyttes.


Carl Ras har en skrue løs

Mangler du skruer? Fyld værktøjskassen op hos Carl Ras. Vi har et kæmpe stort udvalg af skruer, så enhver håndværkeropgave kan klares. Se vores udvalg af beslagskruer i elforzinket og rustfrit stål i flere længder her på siden og kontakt os endeligt, hvis du har spørgsmål.