Messingskruer

I denne kategori finder du alle slags messingskruer. Se nedenfor.

113Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Messingskruer – det kønne valg

Står du og skal restaurere fx antikke og ældre møbler eller gamle skibe er messingskruer en smuk løsning. Det gælder også, hvis du arbejder med tæppeskinner i messing og med messinghængsler og messingbeslag. Den gyldne farve udstråler kvalitet og giver dit møbel eller tæppe en lækker finish.

Fordele og ulemper

Messingskruer kan bruges til mange typer materialer, fordi de ikke korroderer med andre materialer. Ulempen ved messingskruer er, at de er bløde. Hvis du ikke har brug for messinglooket, vil vi anbefale, at du vælger en skrue i et andet materiale, fx stål, da de har længere holdbarhed.

Tre typer messingskruer

Du kan få tre typer messingskruer med henholdsvis rundt hoved, linsehoved og undersænket hoved. Messingskruer findes også i en forniklet version, hvor kernen er messing, mens overfladen er forniklet. Det giver en meget blank skrue, der er en super løsning, hvis du arbejder med møbelbeslag.

Find messingskruer hos Carl Ras

Messingskruer er det kønne valg, når du fx restaurerer ældre møbler. Gå på opdagelse her på siden og se vores store udvalg af messingskruer i mange forskellige størrelser. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.