Ringgaffelnøgler & -sæt

Er du på jagt efter ringgaffelnøgler & -sæt, er du kommet til det rette sted! Vores ringgaffelnøgler & -sæt-kategori rummer det meste du kunne have brug for, og hvis vi ikke har det, du er på udkig efter, kan vi skaffe det til dig.

177Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Bahco - Stilladsnøgle

Bahco

30868126

Stilladsnøgle 19/22mm m/skralde

Bahco SC2RM-19-22. Med skralde....
  • Nøglevidde mm19/22
  • Længde309
  • KodeSC2RM-19-22
Pris Ekskl. moms
345,00 DKK /Styk
12 stk på lager online
DeWALT - Ringskraldenøglesæt kort, 10 stk

DeWALT

30011583

Ringskraldenøglesæt kort, 10 stk

15 graders forskudt hoved giver øget tilgængelighed....
  • Indhold10
Pris Ekskl. moms
582,00 DKK /Styk
Produktet er en skaffevare

Ringgaffelnøglen – monteringsfavoritten for mange

Står du med en møtrik og en bolt? Så skal du have fat i en fastnøgle – den løser dit problem med et snuptag! Fastnøglen løsner og spænder dine møtrikker og bolte uden problemer. Der er flere forskellige fastnøgler, der passer til forskellige møtrikker. Ringgaffelnøglen er en af de fastnøgler, som hjælper dig, når du skal fastspænde og løsne bolte og møtrikker. Den er en sikker vinder til alle typer opgaver inden for montage - både på- og af-montage.

Hvad består ringgaffelnøglen af?

En ringgaffelnøgle består af et stykke metal, hvor der i den ene ende er udformet en slags fork eller en gaffel. I den anden ende har den en ringnøgle. Deraf navnet!

Har du brug for flere?

Du kan sagtens vælge at købe ringgaffelnøglen som en del af et sæt. Du får mulighed for at løse flere opgaver, og der kan være mange penge at spare. Du kan også altid købe ringgaffelnøglerne enkeltvist, hvis du fx står og mangler en bestemt størrelse i din værktøjskasse.  

Brug for en paralleltang?

Paralleltangen er også en god investering, når du monterer. Den fungerer som en almindelig tang, men også som skruetang. Fordi paralleltangen har mange forskellige indstillingsmuligheder, kan den erstatte et helt sæt fastnøgler.

Find din ringgaffelnøgle hos Carl Ras

Enhver værktøjskasse har brug for et velassorteret udvalg af fastnøgler – herunder også en ringgaffelnøgle. Hos Carl Ras har vi et stort udvalg af ringgaffelnøgler til professionelle håndværkere. Kig dig omkring her på siden og find den ringgaffeltang, der passer til dit behov.

Find mere spændeværktøj hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af spændeværktøj – uanset om du søger en topnøgle, skraldenøgle, ringskraldenøgle, ringgaffelnøgle, sekskantnøgle, skiftenøgle, momentnøgle eller bare en slagtop til din slagskruetrækker, så finder du det her.