Betonsøm

3Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Lad betonsøm gøre det hårde arbejde

Skal du i gang med at sømme i stærke og hårde materialer som fx beton, mursten og teglsten, kommer du ikke uden om betonsøm, der er lavet af hærdet stål. De er geniale, når du skal hænge billeder eller andre småting op på vægge af beton. Når du bruger betonsøm, behøver du ikke at bore i væggen og isætte plugs. Det er desuden vigtigt, at du ikke slår dem langt ind i væggen. De skal lige have et hårdt, hurtigt slag med din hammer, så de hæfter i det yderste lidt blødere betonlag.

Sådan hænger du et billede op med betonsøm

Her får du et par tips til, hvordan du hænger et billede op på en betonvæg.

  • Start med at finde ud af, hvor billedet skal hænge. Få evt. en til at hjælpe dig med at hænge billedet op på væggen, mens du tjekker placeringen.
  • Mål op, hvor betonsømmet skal sidde. Sæt et lille mærke på væggen i den højde, billedet skal hænge.
  • Slå gerne lidt på betonsømmet, før du slår det ind i betonvæggen.
  • Slå betonsømmet ind i betonvæggen med et hårdt stød.
  • Mærk efter, om betonsømmet sidder ordentligt, inden du hænger dit billede op.
  • Du kan med fordel bruge to betonsøm og fordele billedets vægt på dem, hvis du er bekymret for, at ét betonsøm ikke er nok.

Et alternativ til betonsøm ved ophægning er en betonkrog. Vi fører også stålsøm og billedkroge (X-kroge).

Betonsømpistol til det tunge arbejde

Du kan også skyde søm i beton med en særlig betonsømpistol – her skal du dog være opmærksom på sikkerheden og tage de påkrævede forholdsregler, fx mht. skiltning.

Find dine betonsøm hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du et stort udvalg af betonsøm i høj kvalitet, som du kan bruge til forskellige ting. Vores betonsøm fås i 30, 40 og 50 mm. Vi forhandler også en lang række andre søm, som professionelle håndværkere skal bruge fra tid til anden fx firkantede søm, runde søm, dykkere, papsøm og beslagsøm. Se vores store udvalg af søm her.