Papsøm

8Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Papsøm til taget

Du kender sikker de små søm med det store hoved - papsøm. De ligner forvoksede tegnestifter og bruges, når du skal fastsømme tagpap eller anden folie på et træunderlag. Derfor bliver sømmene også kaldt tagpapsøm. Du kan også bruge papsøm til at sømme vindpap, blik og skifer fast. Papsømmenes store hoved gør, at de holder godt på de materialer, der skal sømmes fast. Papsøm er altså en obligatorisk del af din værktøjskasse, hvis opgaven lyder på at skifte et helt tag ud eller lappe et eksisterende.

Vælg det rette søm og længde

Er du i tvivl om, hvordan du vælger den rette type søm til din opgave? Søm findes i flere forskellige materialer, og det er væsentligt, hvis du fx skal bruge sømmene udenfor. Hvis de skal bruges udenfor, skal de være varmgalvaniseret. Søm, der skal bruges indenfor, er normalt blanke. Når det gælder tagpapsøm, gælder følgende: Du bruger de blanke papsøm til at sømme underpap på med og de galvaniserede til at sømme overpap og andre emner fast, som ikke bliver dækket med pap eller andet, fx naturskifer. 

Find papsøm hos Carl Ras

Hos Carl Ras har vi mange forskellige søm til både større og mindre byggearbejde indendørs og udendørs. Papsømmene fås i 20 mm, 25 mm, eller 40 mm og enten i varmgalvaniseret eller blank stål. Vi sælger desuden papsøm løse i pakker eller båndede til en papsømpistol til trykluft. Gå på opdagelse her på siden og find de papsøm, der passer til din opgave. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.