Kædesave

Er du på jagt efter kædesave, er du kommet til det rette sted! I vores udvalg finder du et bredt sortiment indenfor kædesave, og vi er sikre på, at vi også har det, du leder efter - og hvis ikke, kan vi skaffe det!

16Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Kæde- og motorsave

Hos Carl Ras har vi et kæmpe udvalg af have og udendørsartikler – herunder også et bredt sortiment af kæde- og motorsave. En motorsav er et uundværligt værktøj, når der skal fældes træer eller gøres klar til brændekløvning. Som med alt vores værktøj, er også vores kædesave af højeste kvalitet, hvilket sikrer dig de bedste forudsætninger for et godt resultat.

Hvilken motorsav skal du vælge?

Som det gælder for det meste, afhænger også valg af motorsav af, hvad dit behov er. Hvis du ofte har brug for en motorsav til tunge/krævende opgaver, bør du vælge pro kædesav, mens du, hvis dit behov er mindre krævende, blot bør tage stilling til, om du vil have en motorsav på batteri, med ledning eller benzinmotor.

Motorsav på batteri

Hvis du allerede har akku værktøj, kan en motorsav med batteri være oplagt, da du således kan anvende dine batterier fra dit øvrige værktøj til saven. Vælger du f.eks. en 18V Makita kædesav, kan du sagtens anvende dine eksisterende 18V Makita batterier. Det samme gælder naturligvis for DEWALT og Milwaukee, som vi også forhandler kædesave fra.

Motorsav med ”rigtig” motor

Når man tænker ”motorsav”, har de fleste nok et billede af en larmende sav, der skal startes med et hårdt træk i snoren, og som skal tankes med benzin. Og disse modeller findes også stadig, men de bliver stadig mindre og mindre udbredt. Fordelen ved en klassisk motorsav er, at den er hurtig at tanke op og meget stærk, men i dag er batteriteknologien efterhånden så fremskreden, at det for de fleste vil være alt rigeligt med en akku kædesav.

Selvfølgelig afhænger det igen af, hvad – og hvor ofte – man skal bruge saven. For selvom det er nemt at have batterier med, så skal man også huske på, at en hel dags brug, trækker tænder ud af batterierne, og så kan det være nødvendigt med en benzindreven motorsav – plus at benzinmodellerne har lidt mere power, hvilket kan være nødvendigt, hvis du har store/tunge opgaver for hånden.

Vær opmærksom på sværdlængden

En kædesav er ikke bare en kædesav. Der er forskellige størrelser og kædehastigheder at forholde sig til. Én af de primære faktorer i den forbindelse, er at være opmærksom på savens sværdlængde. Typisk spænder disse fra 300-400 mm., men fås også både kortere og længere end det. Derfor er det endnu engang vigtigt at tage aktivt stilling til, hvilken type opgaver, man forventer at anvende motorsaven til.

Naturligvis kan man altid prioritere at gå efter en stor model, men denne er til gengæld også tungere og mindre handy, hvorimod en kort model kan vise sig for kort. Det er en balancegang og et klassisk eksempel på, at det er vigtigt at have sin primære funktion for øje når man køber motorsav.

Vi hjælper dig med at finde den rette kædesav

Hos Carl Ras er vi specialister i kædesave, og vi kan hjælpe dig med faglig rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken kæde-/ motorsav, der er den rette for dig.

Kontakt vores kundeservice og lad os sammen finde den model, som passer til lige netop dit behov. Vi kan også hjælpe dig med at skaffe kædesaven hjem til dig, hvis ikke din foretrukne model er en del af sortimentet her på siden.