Makita kædesav

Find din Makita kædesav her.

8Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Makitas kædesave klarer det hele

Ekstremt kraftfulde. Sådan kan vi bedst beskrive Makita kædesave, der nemt klarer enhver hårdfør savopgave på arbejds- og byggepladser, når din almindelige sav må give op. Skal du fx i gang med at fælde træer, hjælper kædesaven dig nemt og effektivt. Hos Carl Ras finder du både Makita kædesave, der kører på 230 V batteri og benzin.

Med en kædesav på batteri slipper du for dunsten fra benzinen og ikke mindst ledningen. Akku kædesavene kører på Makitas 18 V batterier, så du kan bruge de batterier fra Makita, som du allerede har i værkstedet (de skal blot have den samme fatning). Med en maskine på to 18 V batterier, har den masser af power. Du kan også vælge en stærk kædesav på benzin – her vil vi anbefale, at du bruger alkylat benzin fra Aspen, som ikke blot giver en renere motor med færre aflejringer, men også giver mindst mulig miljøpåvirkning og er stort set fri for det kræftfremkaldende stof benzen – så indånder du mindre af det, når du går med kædesaven.

Makita står for erfaring og kvalitet

Makita har mere end 100 års erfaring med el-værktøj og er producent af over 1000 maskiner til både professionelle og gør-det-selv-folket. De ved alt om, hvordan man skaber professionelt værktøj. Og det mærker man, når man står med det i hånden.

Effektive Makita kædesave hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af hårdføre og effektive kædesave fra Makita, der kan klare de mest hårdføre opgaver. Gå på opdagelse her på siden og oplev Makitas kædesave – de er alle bomstærke! Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.