Makita boremaskine

Find din Makita boremaskine her.

89Varer

Forrige

Side 1 af 3

Næste

Sorter efter

Makita - Skruefortsats 194383-9

Makita

39733270

Skrueforsats t/ 6834

Skruefortsats Makita 194383-9, t/skrueautomat 6834 Ny. Ø5mm. Skruelængde 25-57mm....
  • Kode194383-9
Pris Ekskl. moms
655,00 DKK /Styk
3 stk på lager online
Butik: Føres ikke i butik

Få japansk styrke med en Makita boremaskine

Ekstremt høj kvalitet. Ekstremt brugervenlig. Og ekstremt funktionel. Sådan kan vi bedst beskrive det el-værktøj, som japanske Makita producerer – og deres boremaskiner er bestemt ingen undtagelse. Med en bore- eller skruemaskine fra Makita får du en kraftfuld maskine med mange smarte funktioner, som du vil sætte pris på som professionel håndværker.

 

Smarte funktioner du vil elske

Nogle af de funktioner, Makita leverer med deres japansk grundighed, er indbygget LED-lys, stærke motorer med flere gear, overbelastningsbeskyttelse og batteriindikator. Makitas boremaskiner er også forsynet med motorbremse, som sikrer præcision, Li-Ion teknologi, som giver høj arbejdskapacitet, og en praktisk lynlader, så du ikke skal vente længe på frisk batterikraft. På udvalgte modeller er motoren desuden kulløs, så du får endnu længere driftstid pr. opladning, ligesom du også finder selvspændende borepatroner.

 

Makita – japansk grundighed

Noget af det, der gør Makita helt unik, er, at virksomheden udelukkende fokuserer på at producere professionelt el-værktøj – og de har tilmed gjort det i mere end 100 år. Det er helt sikkert en af grundene til, at du kan forvente topprofessionelt el-værktøj, når du handler hos Makita. Makita har hovedsæde i Japan, men selve produktionen foregår på fabrikker i hele verdenen. Design, kvalitet og holdbarhed går igen i de mange produkter, der løber op i mere end 1000 forskellige maskiner i produktsortimentet. De testes løbende for at sikre, at kvaliteten er gennemgående på alle produkter.

 

Find din Makita boremaskine hos Carl Ras

Der er ikke mange producenter, der er på niveau med Makita, når det kommer til el-værktøj. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af boremaskiner, der klarer selv de største boreopgaver. Kig dig omkring her på siden og find den Makita boremaskine, der passer til dig behov. Du er også altid velkommen til at kontakte vores faguddannede personale for at få personlig rådgivning, så du kan finde den helt perfekte Makita boremaskine.