Makita støvsuger

Find din Makita støvsuger her.

8Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Sug det grove op med Makitas støvsugere

Det er vigtigt at finde en kraftfuld og effektiv støvsuger til værkstedet, og med Makita går du aldrig galt i byen. Japanske Makita har i mere end 100 år været synonym med kvalitet – og det gælder bestemt også deres professionelle støvsugere.

Makita har et bredt udvalg af støvsugere, der kan bruges til alt fra den lette daglige rengøring i hjemmet til den tunge rengøring på byggepladsen, alt afhængig af hvilken klassifikation støvsugeren falder i. Støvsugerens klassifikation fortæller, hvilken type støv den egner sig til at suge op. Der findes tre klassifikation: Lav, Mellem og Høj. Hos Carl Ras anbefaler vi altid professionelle håndværkere at købe en støvsuger fra H-klassen, da den en høj sikkerhedsklassifikation og kan opsuge støv fra mange byggematerialer på forsvarlig vis. Læs mere om at vælge den rigtige støvsuger og støvklassifikationer her.

De er ikke bare ekstra kraftige; de kan også noget ud over det sædvanlige. Grundig støvsugning er en leg, når du har Makitas kraftige og effektive støvsugere i hånden. De kan tåle det fine puds, klare de grove opgaver og endda suge vand op fra gulvet. Flere af Makitas værkstedsstøvsugere har desuden en adapter, der gør det muligt at tilslutte el-værktøj.

Guide: Sådan finder du den rette Makita støvsuger

Jo større krav rengøringen stiller, jo større maskine har du naturligvis også brug for. Og hos Makita finder du store, kraftfulde støvsugere, der nemt suger savsmuld, murstøv og andet skidt. Med en Makita kan du uden besvær fjerne støv og skidt, som en almindelig støvsuger vil have meget svært ved at klare. Vælger du oven i købet en professionel Makita vådstøvsuger, kan du også fjerne vand og andre væsker med støvsugeren.

Guide: Sådan vælger du den rette Makita støvsuger

  1. Værkstedsstøvsugeren skal være designet, så den er let at bruge og giver en god arbejdsstilling.
  2. Et stik til el-værktøj er et stort plus i mange situationer. Når el-værktøjet aktiveres, starter værkstedsstøvsugeren automatisk og slukker et par sekunder senere end værktøjet.
  3. Det er klart en fordel, at suge- og blæsestyrken kan justeres trinløst. Nogle opgaver kræver, at du kan nedjustere styrken efter behov.
  4. Filteret skal ofte renses, og her er det vigtigt, at det er let at komme til. Nogle værkstedsstøvsugere er udstyret med en automatisk rensefunktion.
  5. Overvej, om du skal bruge din værkstedsstøvsuger til både blæs og sug – og eventuelt vådsugning. Ikke alle værkstedsstøvsugere opfylder alle tre punkter, så det skal du tjekke.
  6. Længden på ledningen kan have stor betydning for den enkelte, men i lige så høj grad er kvaliteten afgørende. Den skal være fleksibel, men samtidig stærk nok til, at du kan hive værkstedsstøvsugeren efter den.
  7. Antallet af hjul er afgørende for, hvor let det er at rykke rundt med din værkstedsstøvsuger. Fem hjul er bedre end fire, men størrelsen på hjulene har også betydning. Er de store bagpå, kan fire sagtens være nok.

 

Find din Makita støvsuger hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af Makita støvsugere, der gør det nemt for dig at holde dit værksted rent. Kig dig omkring her på siden og find den model, der opfylder dit behov.