Makita slagnøgle

Find din Makita slagnøgle her.

10Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Makitas slagnøgler – robustheden selv

Der er ikke mange slagnøgler, der er på niveau med dem fra Makita. De er bare lavet med enorm høj kvalitet og med fokus på alle detaljerne: sikkerhed, styrke og brugervenlighed. Dem, der har prøvet det, ved, at hvis du handler hos Makita, får du stabile og effektive maskiner med mange smarte funktioner. Makitas robuste slagnøgler er udstyrede med kraftige drejningsmomenter og omdrejningstal, hvilket betyder, at de er velegnede til alle typer opgaver. Når du vælger, hvilken Makita slagboremaskine du skal investere i, skal du holde øje med følgende:

 

Størrelse: Hvis du arbejder på begrænset plads, er det vigtigt, at maskinen ikke er for stor. Omvendt er det ofte de større slagnøgler, der har de flest funktioner.

Drejningsmoment: Jo mere krævende dit arbejde er, jo højere drejningsmomenttal kan være nødvendigt.

Slagtallet og omdrejningstallet: Jo højere disse tal er, jo mere effektiv er slagnøglen og kan dermed også klare flere forskellige opgaver.

Batteri eller ledning: Med den el-drevne slagboremaskine slipper du for at skulle lade batterierne til slagnøglen op. Til gengæld er du så nødt til at have en lang ledning med dig og en stikkontakt i nærheden.   

 

Japansk råstyrke

Jagter du en maskine, der holder i mange år og vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten? Så er Makitas produkter lige noget for dig. Japanske Makita er en verdensomspændende producent og forhandler af professionelt el-værktøj. Måske kender du allerede flere af deres kvalitetsprodukter? Virksomheden har mere end 100 års erfaring i ryggen og med en beskæftigelse udelukkende med el-værktøj er Makitas produkter blandt de bedste på markedet. Deres varesortiment spænder over flere end 1000 produkter, der alle har brugervenlighed, ydeevne og kvalitet som topprioritet.

 

Find din Makita slagnøgle hos Carl Ras

Makitas slagnøgler er geniale til større projekter på grund af deres kraftige drejningsmomenter og omdrejningstal. Uanset hvad du står over for at skulle lave, så gør de robuste slagnøgler fra Makita det muligt. Hos Carl Ras findes et stort udvalg af slagnøgler og slagskruetrækkere samt tilbehør fra Makita. Gå på opdagelse her på siden og find den Makita slagnøgle, der passer perfekt til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte vores faguddannede personale, der altid gerne hjælper dig med at finde den rette Makita slagnøgle.