Makita rundsav

Find din Makita rundsav her.

11Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Stærke og brugervenlige rundsave fra Makita

Alsidige! Funktionelle! Effektive! Sådan kan vi bedst beskrive Makita rundsave og dyksave, som er yderst populære blandt professionelle håndværkere. Og vi forstår hvorfor. Makitas rundsave er stærke og brugervenlige, samtidig med at de leverer fine og præcise snit.

 

Hvorfor rundsaven?

En rundsav er det perfekte valg til groft arbejde med plader og lægter. Den er nem at tage med rundt, og du er hurtigt i gang, når du skal save i frihånd. Du bestemmer selv skæredybden, og de kan save i både træplader, spånplader, hårdfiber- og møbelplader. 

 

Tilslut nemt en støvsuger

Det kan støve voldsomt, når rundsaven er i gang. Med en Makita rundsav kan du let tilslutte en støvsuger, hvilket letter arbejdet med træ betydeligt. I udvalgte modeller finder du desuden smarte funktioner, der gør det nemmere at påbegynde arbejdet samt at udføre præcist savearbejde.

 

Batteri eller el?

Makitas rundsave fås enten med almindelig el-drift via ledning eller med batteri. Der er fordele og ulemper ved begge modeller – det er oftest et spørgsmål om temperament og vaner.

 

Japansk råstyrke siden 1915

Den japanske virksomhed Makita blev grundlagt i 1915 – dengang specialiserede virksomheden sig i salg og reparation af lysarmaturer, elektriske motorer og transformatorer. I 1958 sendte Makita sit første elværktøj, en bærbar elektrisk høvl, på markedet. Det viste sig at være et afgørende øjeblik, der dannede grundlag for Makitas nuværende retning.

 

Find din Makita rundsav hos Carl Ras

Makitas rundsave fås i flere forskellige størrelser og leveres med en skinne til at styre saven, når du saver. De har typisk meget kraftige motorer på op til 1400 W. Kig dig omkring her på siden og find den japanske model, der passer bedst til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte vores faguddannede personale, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.