Makita overfræser

Find din Makita overfræser her.

2Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Professionelle overfræsere fra Makita

Jagter du en effektiv overfræser, der er lavet af de bedste materialer, med høj ydeevne og brugervenlighed i top? Ja, det kan lyde for godt til at være sandt, men kigger du blandt modellerne fra Makita, vil du se, at det bestemt er muligt. Der findes både store to-håndsbetjente og mindre kompakte enhånds-betjente modeller og sågar til 18V batteri, så du kan bruge den sammen med dit øvrige batteri værktøj fra Makita.

Kvalitet og holdbarhed

Makita, der for mere end 100 år siden startede med at producere motorer, står for kvalitet, holdbarhed og effektivitet. Derfor står Makitas produkter også øverst på mange håndværkeres ønskesedler.

Du kan det hele med Makita

Overfræseren kan det hele – og Makitas modeller er ingen undtagelse: De kan fræse spor, afrunde skarpe kanter og nedfælde hængsler og beslag. Du kan også fremstille flotte profilerede og helt unikke lister. Altid i bedste kvalitet og med høj effektivitet og ydeevne.

Find din Makita overfræser hos Carl Ras

Makitas produkter er i en klasse for sig – det gælder også deres overfræsere. Deres robuste konstruktion gør dem velegnede til professionel brug. Hos Carl Ras har vi et stort udvalg af Makitas solide overfræsere, der kan gøre dit arbejde til en leg. Gå på opdagelse blandt vores mange modeller og find den Makita overfræser, der passer til dit behov. Vi glæder os til at hjælpe dig.