Makita stiksav

Find din Makita stiksav her.

8Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Makitas stabile stiksave

Er du på jagt efter en robust stiksav til din værktøjssamling, er modellerne fra Makita et rigtig godt bud. Makitas værktøj er udviklet med mere end 100 års erfaring og anerkendes for deres enestående ydelse og høje kvalitet – og Makita stiksaven er ingen undtagelse. Med en Makita stiksav kommer du ikke til at gå ned på udstyret! Deres stiksave er både stabile og særdeles effektive takket være en lang række smarte funktioner.

Med kulløs motor, gummibelagt greb, mange pendulindstillinger og værktøjsfri klingeskift er du rigtig godt udstyret til enten at lave lige og præcise snit eller cirkler og mønstrer – uanset om du saver i træ, plexiglas, aluminium, stål eller støbejern. Makita stivsaven klarer det hele, du skal blot huske at vælge den korrekte klinge for at få det optimale resultat.

Med eller uden ledning?

Som med meget andet værktøj, skal du beslutte, om din Makita stiksav skal være elektrisk eller batteridrevet. Her er det en god idé at overveje, hvad du skal bruge stiksaven til, inden du beslutter dig. Vælger du en elektrisk Makita stiksav, er du sikker på, at den ikke kommer til at mangle strøm midt i en opgave. Den kan nemlig klare det hele – også de hårde opgaver, der kræver meget energi. Vælger du en batteridrevet Makita stiksav slipper du for, at du hele tiden skal passe på en ledning. Og du behøver heller ikke at tænke på, om der er en strømforsyning i nærheden – du er med andre ord mere fri og kan lettere håndtere nogle skæringer, fordi du ikke har en ledning, du skal holde styr på.

Find din Makita stiksav her

Der er ikke mange producenter, der er på niveau med Makita, når det kommer til el-værktøj. Derfor har vi et stort udvalg af Makitas stiksave på vores hylder. Gå på jagt her på siden og find den Makita stiksav, der opfylder dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde din næste stiksav.