Makita slagboremaskine

Find din Makita slagboremaskine her.

19Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Superhelten fra Makita: Slagboremaskinen

Det er nemt at forstå, hvorfor professionelle håndværkere i årtier har elsket el-værktøj fra japanske Makita. Makita har et sortiment af værktøj med mere end 1000 varer, der retter sig mod professionelle håndværkere – og her er Makita slagboremaskinen en klar favorit.

Beton og mursten har ikke en chance

Står du over for en boreopgave i en hård betonvæg eller et læs mursten? Makitas slagboremaskiner er suveræne, når du skal bore i hårde materialer fx beton og mursten. Hvor den almindelige boremaskine giver op, kan slagboremaskinen tage over, fordi dens bor er i rotation samtidig med, at det bliver stødt frem og tilbage. Og vælger du en model med ledning, er du sikker på, at du altid har masser af kraft og styrke til dine projekter.

Japanske superkræfter

Makita blev grundlagt i Nagoya i Japan i 1915. Virksomheden har altså mere end 100 års erfaring med produktion af el-værktøj og servicering af sine kunder. Og det mærker man, når man har stået med en slagboremaskine eller vinkelsliber fra Makita i hånden. Makitas danske hovedkontor ligger i Horsens, hvor virksomheden i 2007 introducerede et helt nyt, stort lager, der rummer en lang række af den verdensomspændende koncerns mest populære produkter i Danmark. På den måde kan Makita hurtigt sende sine produkter til forhandlere over hele Danmark, når kunderne bestiller dem.

Find din Makita slagboremaskine hos Carl Ras

Leder du efter superkræfter? Så vælg en slagboremaskine fra Makita her hos Carl Ras. Vi har et stort udvalg af de bedste modeller på markedet, som med garanti vil klare dine projekter med stor styrke og præcision. Kig dig omkring her på siden og find den model, der løser dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.