Makita græstrimmere

Find din Makita græstrimmer her.

15Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Makita græstrimmere skåner ikke det mindste græsstrå

Der er intet bedre end en helt nyslået græsplæne, og endnu mere imponerende ser det ud, når den står kniv skarpt – og det takker vi græstrimmeren for! For der er bare ting, som plæneklipperen ikke kan. Græstrimmeren supplerer plæneklipperen til at give græspænen en flot finish på en let og handy måde.

Japanske Makita skærer igennem

Japanske Makita, der er kendt for sine kvalitetsprodukter, har et stort sortiment af græstrimmere og tilbehør. Flere af deres græstrimmere er batteridrevne samt støj- og vibrationssvage. Og hvem sætter ikke pris på en græstrimmer, der leverer høj kvalitet, lang trimmertid, letvægt og er fleksibel at bruge?

Skal det være billigt, fleksibelt eller ren power?

Inden du trykker ”køb” på din nye Makita græstrimmer, er det vigtigt at vide, at der findes tre forskellige typer af græstrimmere: den elektriske, den batteridrevne og den benzindrevne.

Ledning – billigst, men har kort rækkevidde

En elektriske græstrimmer er blandt de billigste på markedet. Du får en græstrimmer med en lav vægt, som ikke laver meget støj. Dog er fleksibiliteten ikke så stor, for selvom den ikke vejer meget, så er dens rækkevide begrænset af ledningens længde.

Batteri - masser af fleksibilitet og dyrest

Den batteridrevne græstrimmer er mere fleksibel end den elektriske. Du får også her en letvægts græstrimmer uden et højt støjniveau og i et fornuftigt prisleje. Dog skal du være opmærksom på at brugstiden for en batteridreven græstrimmer som regel er kort, og opladningstiden kan variere mellem 1-4 timer. Hvis du køber en makita græstrimmer 18 V, vil den ofte kunne køre på de samme batterier, som dine andre akku Makita maskiner.

Benzin – tung og masser af power

Den benzindrevne græstrimmer har en lang levetid, høj ydeevne og er meget fleksibel, da den ikke har nogen ledning. Til gengæld er den ofte dyrere og tungere end de to andre typer af græstrimmere, og den benzindrevne motor larmer mere.

Lad os hjælpe dig

Er du kommet nærmere en beslutning? Kig på siden eller kontakt os, så hjælper vi dig gerne med at finde den perfekte Makita græstrimmer til dig.