Makita borehammer

Find din Makita borehammer her.

12Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Makita borehammer – håndværkerens favorit  

Førsteklasseskvalitet er, hvad du får, når du investerer i el-værktøj fra japanske Makita. Og deres borehamre er bestemt ingen undtagelse! De er alle førsteklasses værktøj, der gør dit arbejde til en leg. Med en Makita borehammer bliver du godt og grundigt klædt på til din boreopgave, uanset om du skal bore i træ eller metal, nogle af dem kan også hjælpe dig med mejsleopgaver.

Makita står for erfaring og kvalitet

Med hvad er det, der gør, at Makita er et foretrukkent brand blandt så mange håndværkere? Erfaringen er vores svar. Makita har mere end 100 års erfaring med el-værktøj og er producent af over 1000 maskiner - til både professionelle og gør-det-selv-folket. De ved altså noget om, hvordan man skaber professionelt værktøj. Og det mærker man, når man står med det i hånden.

Masser af kraft og brugbare funktioner

Med en kraftfuld borehammer fra Makita med SDS Plus kan du køre med 1.200 omdrejninger i minuttet og med 4.600 slag i minuttet. Det er ret godt gået! Mange af modellerne fra Makita er desuden udstyret med anti-vibrationsteknologi, som gør arbejdet med borehammeren mere behagelig. Derudover kan du glæde dig over flere skønne funktioner, når du investerer i en Makita borehammer som fx kulløs motor, SDS-plus værktøjsopsætning og mejselfunktion. Flere modeller har desuden slagstop for boring i træ og metal, LED-lys, konstantelektronik og en ekstra selvspændende borepatron.

Find din Makita borehammer hos Carl Ras

Når du vælger en Makita borehammer, får du et produkt af høj kvalitet og med stor ydeevne. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Hos Carl Ras forhandler vi et bredt udvalg af borehamre fra Makita. Gå på opdagelse her på siden og find den Makita borehammer, der passer til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os for at få personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.