Makita skruemaskiner

Find din Makita skruemaskine her.

84Varer

Forrige

Side 1 af 3

Næste

Sorter efter

Makita skruer med masser af kraft

Hvor finder man en let og kraftfuld bore-skruemaskine, som tåler lidt af hvert og kan bruges til mange forskellige formål? Japanske Makita har mange modeller på markedet og er derfor et godt bud, hvis du spørger os. Makita er kendt verden over for deres el-værktøj, der ikke blot er i høj kvalitet, men også har en særlig brugervenlighed, funktionalitet og præcision.

Makitas skruemaskiner klarer det hele

Med mere end 100 års erfaring skaber Makita produkter, som anerkendes for en enestående ydelse og høj kvalitet af mange håndværkere. Skruemaskinen Makita DDF484RTJ er et godt eksempel. Den effektfulde maskine med masser af kraft har igen og igen vist, at den er bedst i alle boreopgaver og har ingen problemer med at skrue selv de største skruer. Det skyldes blandt andet de to kraftige batterier på 5 Ah. En stærk maskine, der dækker de fleste behov.

Makita er både for professionelle og private

De forskellige Makita-produkter bliver både brugt af professionelle tømrere og andre byggespecialister, men også af gør-det-selv manden. Og udvalget af Makita batteriboremaskiner inkluderer både store, batteridrevne slagboremaskiner og noget mindre modeller, der er perfekte til små opgaver. Spørgsmålet er, hvad dit behov er?

Lav en liste med dine krav

Det er en god idé at lave en liste over de ting, du har behov for, når du bruger skruemaskinen.. Batteriets levetid er fx et vigtigt punkt for mange. Du bør altid gå efter et godt batteri, når du køber en akku skruemaskine. Faktisk bør der være to gode batterier, så du undgår at skulle holde pause, når du er godt i gang med at skrue. Skal du bore i beton eller andre hårde materialer, er det en god idé at købe en slagboremaskine eller borehammer – en borehammer med mejsel kan også klare fliser og sten i haven.