Makita hækkeklippere

Find din Makita hækkeklipper her.

14Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Makita - Japanske superkræfter til hækken

Når man skal klippe hæk, er det fedt, at man kan komme langt omkring med sin hækkeklipper, uden at skulle tænke på irriterende ledninger, der skal trækkes med rundt i hele haven. Og så skal hækkeklipperen ikke veje særlig meget- den skal være let, så man ikke bliver træt i armene - og derfor er vi overbeviste om, at du vil elske en hækkeklipper fra Makita.

Når hækken skal klippes perfekt

Den japanske virksomhed Makita har flere forskellige typer af hækkeklippere alt efter dit behov. Der er både maskiner på batteri og ledning, og nogle af modellerne er specielt designet til at nå de steder, hvor almindelige hækkeklippere har svært ved at komme til.

Med Makita er du garanteret en høj kvalitet. Den verdensomspændende virksomhed producerer udelukkende værktøj, og har gjort det siden 1915. Måske af den grund vender mange tilbage til brandet igen og igen, når værktøjskassen skal fyldes op med nyt grej.

Vælg rigtigt – vælg japansk

Der er flere ting, du bør være opmærksom på, når du skal købe ny hækkeklipper. Ikke mindst hækkens type, størrelse og højde er afgørende for, hvilken maskine du skal vælge, for at gøre klipningen af hækken så enkel som muligt.

Hvad kan hækkeklipperen præstere?

Hvor tykke grene kan hækkeklipperen klippe? Hvor lang er klippetiden i forhold til batteriets størrelse? Hvor meget af hækken kan den klippe i én bevægelse?

Hvordan er den lavet?

Hvilke materialer har producenten anvendt? Hvor langt er sværdet? Hvor sidder knapper og bøjler?

Hvordan føles den?

Hvor tung føles hækkeklipperen? Hvor velbalanceret ligger den i hånden? Kan håndtaget drejes, så det er nemt at klippe lodret? Hvordan er lydniveauet?

Og hvordan er den at bruge?

Er det nemt at komme i gang med klippearbejdet? Hvor lettilgængelige og forståelige er alle knapper og bøjler?

Derudover skal du huske at tage højde for sikkerhedsfunktioner, opladningstider og selvfølgelig prisen - især den samlede pris, hvor både hækkeklipper, batteri og oplader er inkluderet. Sidst men ikke mindst er der i dag mange hækkeklippere, der er el- eller batteridrevne. Et miljøvenligt alternativ til hækkeklippere, der arbejder på benzin.