Græstrimmere & buskryddere

Her finder du vores store udvalg af græstrimmere & buskryddere til ethvert formål! Gå på opdagelse i vores græstrimmere & buskryddere-kategori, hvor du med garanti kan finde den model, du leder efter - og hvis ikke vi har den, hjælper vi med at skaffe den.
33Varer
Makita - Motorenhed 40 V UX01GZ delbar, Solo

Makita

57011077

Motorenhed 40 V UX01GZ delbar, Solo

Effektiv, miljøvenlig kulfri maskine i 40V max. serien, hvor man kan påmonteres sav, hækkeklipper, t...
  • KodeUX01GZ
Pris: Ekskl. moms
1.999,00 DKK /Styk
Web: 3 på lager.

Græstrimmere og buskryddere

Hos Carl Ras finder du et kæmpe udvalg af have & udendørsartikler. Bl.a. har vi et enormt udvalg af græstrimmere og buskryddere.

En græstrimmer er et perfekt værktøj til dig, der skal have trimmet kanterne, og hvor en almindelig plæneklipper ikke er det mest optimale redskab. Det kan f.eks. være i krat-områder eller omkring træstammer, hvor du med græstrimmer/buskrydder kan komme helt ind til stammen og sikre et flot og ensartet resultat af græsklipningen.

Hvilken græstrimmer el. buskrydder skal du vælge?

Der findes et utal af græstrimmere og buskryddere, og det kan være svært at overskue, hvilken græstrimmer eller buskrydder, der er den helt rigtige for dig. Dog vil vi sige, at det – som med så meget andet – afhænger meget af, hvad dit behov er og hvorvidt du i forvejen har akku værktøj fra en af de leverandører som også tilbyder græstrimmere og buskryddere.

Græstrimmer på batteri

Mange af de mest populære græstrimmere og buskryddere er nemlig i dag batteridrevet, hvilket vil sige, at en Makita græstrimmer kan anvende de samme batterier som dine øvrige maskiner fra Makita. Det samme gælder selvfølgelig også for Milwaukee- og DEWALT græstrimmere. En batteridrevet græstrimmer er godt for miljøet i mere end én forstand. Dels er de gode for klimaet, men de er også gode i forhold til brugerens arbejdsmiljø, da de er markant mere støjsvage end deres benzindrevne artsfæller. Dog er de batteridrevne græstrimmere – til trods for, at batterier i dag har helt ualmindeligt meget saft og kraft – ikke helt ligeså kraftfulde som de benzindrevne.

Græstrimmer og buskrydder med benzinmotor

Batteriteknologien er i dag så fremskreden, at det er et absolut fåtal af brugerne – både private og professionelle – der har brug for en benzindreven græstrimmer eller buskrydder. Men hvis du virkelig skal have kraft, kan du vælge græstrimmer med en klassisk forbrændingsmotor – og så er der næppe et krat, en kant eller en busk, der kan vide sig sikker.

Forskellen på en buskrydder og en græstrimmer

For det utrænede øje, kan en buskrydder og en græstrimmer godt umiddelbart se meget ens ud, men der er forskel. Lidt forsimplet kan man sige, at græstrimmeren hovedsageligt er til græskanter og buskryddere er til ”alt det andet”. En buskrydder har mere power end en græstrimmer, hvorfor den typisk anvendes til ukrudtsrydning i krat o. lign.

Du kan sagtens bruge en buskrydder som græstrimmer, men du kan ikke nødvendigvis bruge en græstrimmer som buskrydder. Så, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal have en græstrimmer eller en buskrydder, vil vores umiddelbare råd være, at vælge buskrydderen. Dog skal du være obs på, at en buskrydder typisk vejer mere end en græstrimmer.

Stadig i tvivl – lad os hjælpe dig

Hos Carl Ras sidder vores faguddannede personale klar til at hjælpe dig med at træffe den rette beslutning. Det gælder for alle vores varekategorier og græstrimmere/buskryddere er ingen undtagelse. Kontakt vores kundeservice og lad os hjælpe dig med at finde den rette model til lige netop dit behov.