Skruetrækkere & -sæt

I denne kategori finder du skruetrækkere og skruetrækkersæt. Find netop dét, som du er ude efter her.

208Varer

Forrige

Side 1 af 3

Næste

Sorter efter

Bahco - Skruetrækkersæt Torx

Bahco

33809125

Skruetrækkersæt Torx 5 stk

Bahco skruetrækkersæt indeholder Torx 10 - 15 - 20 - 25 og 30. BE9885...
  • Indhold5
  • KodeBE9885
Pris Ekskl. moms
299,00 DKK /Sæt
156 stk på lager online

Skruetrækkeren – håndværkerens yndling

Enhver håndværker elsker skruetrækkeren, der klarer de mest utrolige opgaver! Tænk blot over, hvor mange ting, der er monteret med skruer. De er geniale til at befæste stort set alle byggematerialer – og med skruetrækkeren i hånden er det ingen sag. Du ved det sikkert allerede, men du kommer langt med et godt udvalg af skruetrækkere i din værktøjskasse.

Hos Carl Ras forhandler vi mange forskellige slags skruer, der kan klare forskellige typer materiale – og derfor også forskellige skruetrækkere.

Hvilken skruetrækker?

Hvilken type skruetrækker du skal købe, afhænger af, hvor ofte du forventer at tage den i brug, samt hvilke opgaver du skal løse. Vi har lavet en lille gennemgang af tre af de vigtigste skruetrækkere nedenfor.

Skruetrækker med lige kærv

Skruetrækkeren til lige kærv er det, de fleste vil kalde en almindelig skruetrækker, selv om den enkle rille overalt fortrænges af nyere kærvtyper som stjerne og torx. Den er super at bruge, når skruehovedet er synligt, da kærvens enkle udseende er mere æstetisk end andre kærve.

Stjerneskruetrækkere

Den velkendte stjerneskruetrækker er stadig den mest populære på markedet. Den passer i skruer med krydskærv, deraf betegnelsen ”stjerneskruetrækker”.

Skruetrækkere med torx

Torx er stjerneformet med seks takker. Den kan ligne unbrakos sekskantede hul, men siderne buer indad. Skruetrækkeren med torxspidsen har lodrette sider, og den sekskantede stjerne har et meget sikkert greb i skruerne. Torxkærv bliver ofte brugt på både træskruer og maskinskruer.

Find skruetrækkere til hver en skrue hos Carl Ras

Skruetrækkeren er et af de vigtigste stykker værktøj for enhver håndværker – det er derfor vigtigt at have en eller et par stykker, der passer til dine arbejdsopgaver. Hos Carl Ras forhandler vi skruetrækkere i høj kvalitet fra mange forskellige mærker. Du finder også skruetrækkersæt i mange størrelser her. Med et skruetrækkersæt er du sikker op, at du er dækket ind, uanset hvilken skrue du møder.