Vinkelskruetrækkere

En vinkelskruetrækker kan virkelig redde dagen! Se vores udvalg af vinkelskruetrækkere her, og husk at vi altid kan hjælpe dig med at skaffe en specifik model/type, hvis ikke du finder den her på siden.

6Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Vinkelskruetrækkeren til de små overflader

Har du nogle gange svært ved at komme til på trange pladser med din skruetrækker? Så skulle du overveje at investere i en vinkelskruetrækker, der gør det meget nemmere for dig at komme til på svære steder. På grund af sin vinkelfunktion smutter vinkelskruetrækkeren ind de steder, hvor de almindelige skruetrækkere må give op. Den traditionelle skruetrækker har typisk brug for 7-8 cm friplads, når du skal skrue en skrue i en overflade, mens vinkelskruetrækkeren kun skal bruge 2,5 cm eller mindre. Det er smart og gør dit arbejde en del, ja faktisk meget lettere.

Køb en vinkelskruetrækker hos Car Ras

Er du på jagt efter en vinkelskruetrækker? Så se vores store udvalg her på siden. Uanset hvad du søger, er vi sikre på, at vi har en vinkelskruetrækker, der passer til dit behov. Og nu hvor vi er ved det med vinklerne, så finder du også en vinkelbitholder og vinkelboreskruemaskine i vores sortiment.

Du kan også overveje at investere i et skruetrækkersæt, hvor du også får en vinkelskruetrækker – så er du helgarderet over for de opgaver, du møder på din vej. Gå på opdagelse her på siden og find den helt perfekte vinkelskruetrækker. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.