Binde- & knibetænger

Er du på jagt efter binde- & knibetænger, er du kommet til det rette sted! Vores binde- & knibetænger-kategori rummer det meste du kunne have brug for, og hvis vi ikke har det, du er på udkig efter, kan vi skaffe det til dig.

14Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

DeWALT - Sidebidetang 200mm

DeWALT

30011577

Sidebidetang 200mm

Reducerer den resterende del af søm med 75%....
  • Længde mm200
Pris Ekskl. moms
208,00 DKK /Styk
1 stk på lager online
Butik: Udgår af sortiment

Knibtangen – til de stramme søm

En tang er et fantastisk værktøj, som hører til i den professionelle værktøjskasse – de forskellige tænger kan gribe om søm, nitter, hæfteklammer mm., der skal hives ud af det emne, du arbejder med. Og knibtangen er ingen undtagelse! Knibtangen er et genialt håndværktøj, når du skal klemme eller trække en genstand ud. Skal du fx hive et søm ud af et bræt, er knibtangen genial. Du får nemlig den optimale løftestang, fordi den har koncentreret sin kraft ved et punkt eller vinkelret på en kant. På den måde kan du bringe knibtangens tænder tæt på en overflade, som det ofte kræves ved udtrækning af søm.

Tænger til alle opgaver

Der findes mange forskellige tænger – her kommer et kort overblik over nogle af de mest populære.

Knibtang og spidstang

Griber om søm, nitter, hæfteklammer og andet, der skal hives ud af det emne, du arbejder med.

Rørtang

Kan med indstillelige kæber stramme grebet om emnet, så justeringsringen vrides i den ene retning. Det er smart, når du har brug for et solidt greb om et rør, der kan være glat og for vanskeligt at fastholde.

Hultang

Kan lave huller i eksempelvis læderbælter eller bruges til andet hobbyarbejde.

Skævbider

Tangen med de stærke kæber, der kan bider ledninger og andet over.

Find din knibtang hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af knibtænger fra mange anerkendte mærker. Knibtængerne har et godt greb, så de er behagelige at holde på og arbejde med. Men vi har ikke kun knibtænger på hylderne - uanset om du skal bruge en tang til at klippe, hulle, bide, fastholde, stramme, løsne eller noget helt andet, så har vi de tænger, der skal bruges. Find din knibtang, rørtang, bidetang eller spidstang her på vores sider. Du kan også investere i et smart tangsæt med tænger i forskellige størrelser og med forskellige tanghoveder – så er du altid forberedt og klar til at løse de forskellige opgaver, du møder.