Blindnittetænger

11Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Blindnitter holder sammen på det hele

Kender du blindnitter? Blindnitter er rørformede og udstyret med en dorn igennem centrum. De er geniale, når du skal have sammenføjet eksempelvis plader, rør eller profiler i materialer som aluminium, kobber og rustfri stål.

Sådan finder du den rigtige størrelse

For at finde den rigtige størrelse på din blindnitte skal du måle materialetykkelsen – altså den samlede tykkelse af de materialer, der skal nittes sammen. Brug derefter en tabel over blindnitter til at bestemme højden på den blindnitten, der kræves til din opgave. Jo større diameter blindnitten har, desto stærkere bliver samlingen. De findes i aluminium, kobber, rustfri og farvet i mange forskellige farver, så du kan finde en farve, der passer til det materiale, du arbejder med. De findes også med indvendigt gevind (gevindnitter). Vi fører blindnittetænger til håndkraft og mange forskellige modeller af blindnittepistoler på batteri og trykluft.

Køb blindnitter hos Carl Ras

Gå aldrig ned på udstyret, lyder et godt ordsprog. Hos Carl Ras er vi helt enige. Derfor har vi samlet et stort udvalg af værktøj til professionelle her i vores webshop – og blindnitter er bestemt ingen undtagelse. Gå på opdagelse her på siden og find de blindnitter, der passer til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.