Vandpumpe-, rør- & konustænger

52Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Knipex - Vandpumpetang Cobra®-sæt 340mm 5 dele

Knipex

30010633

Cobra®-sæt 340mm 5 dele

med velcrolukning...
  • Kode00 19 55 S5
Pris Ekskl. moms
1.270,00 DKK /Styk
Produktet er en skaffevare

Den robuste rørtang – en god følgesvend

Rørtangen er en god følgesvend, når man løser opgaver såsom rørarbejde og lignende monterings- og holdeopgaver – det ved enhver VVS’er! Den robuste rørtang er en særlig type skruenøgle, der er suveræn til at gribe stramt fast om afrundede metalgenstande som fx rør og stænger. Rørtangens kæber klemmer meget kraftigt om emnet, man arbejder med. Klemmekraften imellem kæberne stiger i takt med, at man trækker tangen i den ene retning.

6 tips: Sådan finder du den perfekte rørtang

Her kommer et par råd, du kan overveje, inden du køber dine nye rørstang.

  • Undersøg, hvad dit behov er, inden du vælger rørtangens længde og spændevidde. Find en rørtang, der passer perfekt til formålet.
  • Vælg en rørtang, der er designet ergonomisk korrekt, så det er behageligt at bruge den. Hvis den er god at arbejde med, kan du arbejde længere tid og være mere produktiv.  
  • Sørg for, at rørtangen er sikret mod, at du kan klemme fingrene eller komme til skade.
  • Gå efter en rørtang, der er nem at arbejde med og nem at indstille. Du sparer masser af tid, hvis den fungerer optimalt, og du ikke skal bruge tid på at indstille den.
  • Rørtangen har en længere levetid, hvis du vælger en i rustbeskyttet og højtlegeret stål.
  • Pris? Overvej, hvor ofte du bruger rørtangen. Kvalitet og pris følges ofte ad, så har du den ofte i brug, anbefaler vi, at du vælger en dyrere model for at få mere kvalitet og længere levetid.

Find din rørtang hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du rørtænger i forskellige størrelser, og de kan indstilles efter det givne emnes dimension. Det giver rig mulighed for at arbejde alsidigt med forskellige slags rør. Du er også meget velkommen til at kontakte os for at få personlig rådgivning hos vores faguddannede personale.