Teleskopspejle & pincetter

Står du og mangler teleskopspejle & pincetter, har vi med garanti det rette til dig her på siden. Her finder du alt, du kunne have brug for indenfor teleskopspejle & pincetter, og hvis vi ikke har netop det, du er på jagt efter her på siden, kan vi altid hjælpe med at skaffe det hjem til dig.

8Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Få fat i det svære med en pincet

En pincet er en god hjælp, hvis du skal have fat på noget, der er svært at nå. Med et enkelt snuptag kan pincetten få fat, og problemet er løst. Er det ekstra svært at komme til, er en krum pincet en god løsning – den kommer ind mange af de steder, hvor det er svært.

Gør pincetten magnetisk

Hvis du skal have pincetten til at tiltrække elektriske ting, kan du køre den igennem en magnetiseringsboks til magnetisering og afmagnetisering. Magnetismen tiltrækker de små ting, du skal nå, og du kan indfange ting, der ellers ikke var mulige at få fat på.

Få hjælp med inspektionsspejle

Skal du inspicere trange og mørke steder fx rør, er inspektionsspejle en god idé at investere i. Du får god synlighed i skjulte områder og kan på grund af spejlets teleskopskaft øge arbejdslængden og altså komme meget længere frem mod det, du skal opsamle eller indfange. Inspektionsspejlene fås med og uden magnet.

Find din pincet hos Carl Ras

Uanset om du skal bruge en lige eller krum pincet, finder du det på vores hylder. Vi har et stort udvalg af pincetter, som kan hjælpe dig med at få fat i selv de sværeste ting. Gå på opdagelse her på siden og tag udfordringen op mod det ”uopnåelige” – her finder du uden tvivl en pincet, der passer til din arbejdsopgave. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.