Låseringstænger

Står du og mangler låseringstænger, har vi med garanti det rette til dig her på siden. Her finder du alt, du kunne have brug for indenfor låseringstænger, og hvis vi ikke har netop det, du er på jagt efter her på siden, kan vi altid hjælpe med at skaffe det hjem til dig.

17Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Låseringstænger – en af favoritterne

Tænger i alle afskygninger er helt geniale. De klarer de ting, du ikke kan klare med de bare hænder. De gør det nemlig nemt at gribe om ting, fastholde, klippe, stramme eller løsne – hvad enten det er et rør, søm eller cykelstyr. Der findes mange forskellige slags tænger, og de er for mange en essentiel del af værktøjskassen. En af de vigtige tænger er låseringstangen. Vi fører låseringstænger til ind- og udvendige låseringe – og i lige og krum model. Den er genial, når du skal løse en låsering fra fx et aksel i et sækkevognshjul. Stikker du låseringstangen ned i og klemmer sammen eller åbner, så åbner ringen sig. Du kan tage den af og sætte den på igen, når du er færdig med reparationen.

Find den perfekte låseringstang hos Carl Ras

Hos Carl Ras tilbyder vi et stort udvalg af låseringstænger, der passer til forskellige låseringsdiametre. Vi har også låseringstangsæt på vores hylder, hvor du får otte forskellige låseringstænger. Så er du altid klar på en hvilken som helst låserings-opgave, du møder.

Gå på opdagelse her på siden og se vores store udvalg af låseringstænger. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.