Specialtænger

17Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Edma - Skifersaks 310 mm m/lokketang

Edma

30011520

Skifersaks 310 mm m/lokketang

310 MM. M/lokketang. 2 komp. Håndtag. Til kunst- og naturskifer....
  • Længde mm310
  • Max. spændevidde mm7
  • KodeHS900310
Pris Ekskl. moms
955,00 DKK /Styk
2 stk på lager online
Butik: Føres ikke i butik

Multitangen klarer det hele

Multitangen bliver også kaldt for en møtriktang, fordi den ofte bruges til at løsne møtrikker med. Det vil sige, at hvis du har en møtrik, der er blevet rund, fordi du har brugt en forkert nøgle, så kan du tage møtrikken af med multitangen.

Den kan både bruges til metriske og tomme møtrikker med en nøglevidde fra 10 til 32 meter. Den er også suveræn, hvis du skal have fat på rustede eller overmalede møtrikker, her får den nemt fat i møtrikken med dens sikre og faste kæber. For kæberne, ja de er stærke. De er lavet af chrom vanadium stål og smedet og oliehæret, hvilket gør dem bomstærke. Multitangen er desuden udstyret med et plastikgreb, der er godt at gribe om, og så er den ikke større, end du kan have den med dig i lommen.

Find din multitang hos Carl Ras

En værktøjssamling er ikke komplet uden en multitang af høj kvalitet. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af multitænger til alle typer opgaver. Gå på opdagelse her på siden og se dem alle. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.