Roterende stålbørster

Står du og mangler roterende stålbørster, har vi med garanti det rette til dig her på siden. Her finder du alt, du kunne have brug for indenfor roterende stålbørster, og hvis vi ikke har netop det, du er på jagt efter her på siden, kan vi altid hjælpe med at skaffe det hjem til dig.

31Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Lessmann - Stålroterbørste

Lessmann

36744385

Stålkopbørste m/skaft ø30x25mm

Med skaft....
  • Diameter mm30
  • Bredde mm25
  • Max. omdrejninger18000
Pris Ekskl. moms
78,00 DKK /Styk
Produktet er en skaffevare

Roterende stålbørster

Stålbørster roterende om sin egen akse kan være et godt redskab til krævende rengøringsarbejde, overfladebehandling samt fjernelse af maling og rust. Her på siden har vi et stort udvalg af roterende stålbørster til boremaskiner og vinkelslibere fra kendte mærker som Luna og Norton.

Få hjælp til at vælge

Hvis du ikke har erfaring med køb af roterende stålbørster fra tidligere, kan det måske være svært at beslutte sig for, hvilken du skal vælge. Hvis du er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os. Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen og de sidder klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig i valget af roterende stålbørste. Vi vil nemlig gerne have, at du får de helt rigtige produkter med hjem, når du bestiller hos os.