Praktikforløb for studerende

Kom godt fra start i din karriere og få din første erhvervserfaring i Carl Ras.

Hos os kan du få mulighed for at udvide din horisont ved at arbejde sammen med branchens specialister og eksperter. Et praktikforløb er en investering i din fremtid, og i Carl Ras tilbyder vi spændende opgaver fra det virkelige liv.

Udforsk dine forskellige karrieremuligheder og få et godt indblik i, hvordan en mellemstor B2B-virksomhed arbejder med klare processer og en værdibaseret kultur. 

No Image

Vi tilbyder praktik i alle afdelinger. Der er flere indgange til et praktikophold f.eks. folkeskolepraktik, handelsskolepraktik og praktikperioder for videregående uddannelser, og vi er altid åbne for mere utraditionelle forløb, hvis vi kan se, at det kan gavne begge parter.

Samarbejde og professionalisme er nøgleord for os, og vi indgår aldrig et praktikforløb, hvis vi ikke kan stille de nødvendige ressourcer og den rette vejledning til rådighed. Et praktikforløb hos os handler hverken om at stå ved kopimaskinen eller hente kaffe – den klarer vi selv. Kommer du i praktik hos os, vil vi i samarbejde med dig finde konkrete opgaver, som udvikler dine faglige kompetencer og samtidig giver os ny indsigt på et givent område.

Hvis du er interesseret i at komme i praktik, er du velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på HR@carl-ras.dk for at høre mere om dine muligheder. Det er vigtigt, at du oplyser, hvilken periode praktikken forløber i og hvilken afdeling, du er interesseret i. Du bedes ikke vedhæfte et CV i din mail, da vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke kan åbne CV'er sendt pr. mail.