Få branchens bedste elevuddannelse

No Image

2 UD AF 3 AF ALLE VORES ELEVER BLIVER TILBUDT EN STILLING EFTER ENDT ELEVFORLØB

22% AF VORES LEDERE I DAG ER STARTET SOM ELEV

Du er vores fremtid. Vil du være med til at bygge den?

I Carl Ras har vi uddannet elever i mange år, så hos os er du i erfarne og trygge hænder. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har fuld fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale.

Vi tager din karriere alvorligt, og vi belønner medarbejdere, der tager initiativ og viser ansvar - så er dine ambitioner høje, er der ingen grænser for, hvor vidt du kan drive det hos os.

Kort og godt: Vi uddanner dig, fordi vi vil satse på dig!

Du bliver en del af en landsdækkende virksomhed

I Carl Ras får du over 350 engagerede kolleger fordelt i hele landet, og du bliver en del af en stærk og familiær kultur, hvor alle er vigtige, og hvor vi hjælper hinanden og samarbejder om at nå resultater. Vi har et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor du har indflydelse på din hverdag og kan lære nyt både fagligt og personligt. Vi vil have glade medarbejdere, der vægter positiv energi humør højt. Derfor blev vi også kåret som Danmarks 6. bedste arbejdsplads i 2018.

Sammenhold, elevdag og mentor

Når du starter som elev i Carl Ras kommer du på en teambuilding-dag sammen alle dine nye elev-kolleger. På den måde får du mulighed for at lære de andre elever godt at kende fra start. Du bliver en del af en fælles Facebook-gruppe, og vi afholder løbende forskellige elevdage i løbet af din uddannelse, hvor alle elever mødes til sjov og hygge.

Som elev får du tilknyttet en mentor, som er en erfaren kollega i din afdeling, der kender Carl Ras-kulturen, din afdeling og vores branche rigtig godt. Din mentor skal sikre, at du hurtigt føler dig til rette i Carl Ras, og at du får de mest optimale forudsætninger for at blive en af fremtidens dygtigste Carl Rassere.

Karrieremuligheder som elev i Carl Ras – generalist, specialist eller leder?

I Carl Ras har vi branchens bedste faguddannede, og vores elevuddannelse har derfor så godt et omdømme, at du vil stå stærkt i hele branchen, hvis du beslutter dig for at søge nye udfordringer efter din elevtid. Størstedelen af vores elever vælger dog at fortsætte, og det er med god grund. Vi har nemlig et klart mål om at udvikle vores helt egne talenter - selv vores koncern indkøbschef, distriktschef, salgschef og flere butikschefer er alle startet som elev, og listen er lang.

Som de fleste andre ting her i livet, kommer man ikke sovende til succes eller til en spændende karriere i Carl Ras. Du skal bevise, at du kan og vil, du skal opsøge og gribe mulighederne, og du skal fortælle os om dine drømme. Så gør vi, hvad vi kan for at støtte dig i din udvikling.

Hvordan bliver jeg en del af holdet? 

Når vi søger nye elever, kigger vi ikke på karakterer. Vi leder efter dig, der ved, hvad du vil, og som tager ansvar og går forrest. 

Vores elevuddannelse starter typisk op i september hvert år, og vi søger ofte efter nye elever i perioden december-februar. Ønsker du at blive en del af Carl Ras-holdet, så send os en uopfordret ansøgning allerede i dag via vores JobAgent. Når vi har modtaget din ansøgning, får du automatisk besked så snart, vi åbner for årets elevstillinger.

Vil du vide mere om, hvordan vi behandler din ansøgning, eller har du brug for et godt råd til din ansøgning så læs mere her.

Har du nogen spørgsmål til at være elev i Carl Ras, er du velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på HR@carl-ras.dk.

Derfor er det sjovt at være elev i Carl Ras

Nu har du læst nok om Carl Ras. Se med her og hør mere om, hvordan det er at være elev i Carl Ras.  

Vi har elevpladser inden for fem forskellige områder

Klik på de forskellige elevstillinger og læs mere om uddannelsen og adgangskrav.
No Image

Bliv elev i Carl Ras. Send os en ansøgning allerede i dag!