Aflysning af årets messer i Brøndby og Aarhus

På baggrund af den store usikkerhed og vigtigst af alt, ansvaret for at tage de nødvendige forholdsregler for fortsat at bekæmpe spredningen af coronavirussen, har Carl Ras besluttet ikke at gennemføre de planlagte håndværkermesser.

Messerne har været faste holdepunkter i vores årsplan i august og september i mere end 28 år. Mange tusinde håndværkere plejer at troppe op for at få en stor oplevelse og gøre årets bedste handel, og mere end 200 Carl Rassere tager sammen med vores stærke leverandører del i planlægningen og afholdelsen.

”Helt ærligt, så er vi drønærgerlige over, at vi ikke kan holde vores store messer i år til glæde for kunder, medarbejdere og leverandører, men for os er det vigtigste at tage ansvar og være med til fortsat at bekæmpe spredningen af coronavirussen. Risikoen og usikkerheden er simpelthen for stor,” siger Jan Holte Teller, direktør i Carl Ras.

Messerne vender tilbage i 2021

Vi forventer at afholde de traditionsrige messer igen, når det er samfundsmæssigt ansvarligt, pt. forventes det at blive i 2021, at der igen vil blive gennemført Carl Ras Håndværkermesser i Brøndby Hallen og Aarhus.

Nye tiltag på vej

Carl Ras holder stadig fokus på at give kunderne gode oplevelser og arbejder lige nu på højtryk for at udvikle nye aktiviteter, som vil blive gennemført i 2020, så kunderne ikke kommer til at gå forgæves.

”Vi vil blive ved med at tilbyde vores kunder skarpe priser og store oplevelser – nu vil vi tænke kreativt, og vores kunder kan godt glæde sig til at høre meget fra Carl Ras i den kommende tid,” slutter Jan Holte Teller.

No Image