Carl Ras er fortsat en af branchens bedste arbejdspladser

At være en god arbejdsplads er en holdsport i Carl Ras, der gavner både medarbejdere og kunder. I mere end 10 år har vi prioriteret at medvirke i ’Great Place To Work’ med formålet om at være branchens bedste arbejdsplads. Til trods for corona pandemiens mange udfordringer, har Carl Ras for fjerde år i træk placeret sig i top-10 i konkurrencen. I år med en flot 6. plads i kategorien for mellemstore virksomheder.

Konsulent- og rådgivningsvirksomheden Great Place To Work står bag medarbejdermålingen og konkurrencen om Danmarks bedste arbejdspladser, der i flere årtier har undersøgt medarbejdertilfredshed i Danmark og resten af verden.

”Vi blev nysgerrige på at måle os med andre brancher på trivsel. I starten anede vi ikke, hvad vi kastede os ud i, men vi vidste, at vi ville arbejde målrettet med trivsel og arbejdsglæde. Så da vi i 2010 så kom med i konkurrencen og landede en flot 22. plads, fik vi blod på tanden. Siden har vi brugt medarbejdermålingen og konkurrencen som et fast udviklingsværktøj for at sikre, at vi hele tiden udvikler os som arbejdsplads på tværs af alle afdelinger i organisationen,” fortæller HR-chef i Carl Ras, Tina Ziegler, om Carl Ras’ mangeårige arbejde for at blive en af branchens bedste arbejdspladser.

At være en god arbejdsplads er nemlig en holdsport i Carl Ras, der kræver, at alle tager et ansvar hver eneste dag. Ifølge administrerende direktør i Carl Ras, Gorm Rasmussen, er det alfa omega for, at de kan udvikle sig endnu mere i fremtiden.

”Formålet er hele tiden at blive endnu bedre og holde os i form for at leve op til vores ambition om at være branchens bedste arbejdsplads. Jeg tror ubetinget på, at medarbejderne er vores vigtigste konkurrenceparameter i det marked, vi befinder os i, og at en høj grad af trivsel og arbejdsglæde er med til at differentiere os i branchen og på markedet,” fortæller han.

Carl Ras’ deltagelse i Great Place To Work vægtes ifølge Tina Ziegler også højt for kandidater, der sørger job i organisationen:

”Vi oplever ofte, at kandidater fremhæver vores mange års medvirken i Great Place To Work til jobsamtaler. Mange vil gerne være en del af en af Danmarks bedste arbejdspladser, der sætter fokus på trivsel og arbejdsglæde.”

No Image

Fremgang i år på trods af corona

Carl Ras har for fjerde år i træk placeret sig i top-10 i konkurrencen om Danmarks bedste arbejdspladser. I år har de opnået en flot 6. plads, hvilket er en tangering af den hidtil højeste placering indtil videre.

Og det er til trods for et år med corona, der har skabt store forandringsprocesser og usikkerhed for den enkelte medarbejder i organisationen.

”Vi havde en forventning om, at det ville blive svært i år på grund af de udfordringer, corona har medført. De fleste savner de sociale relationer og det familiære sammenhold på tværs af organisationen, som har været svært at opretholde det seneste år,” fortæller Tina Ziegler og fortsætter:

”Alligevel er vi er gået fire pladser frem i år. Det viser os, at vores robusthed som organisation er virkelig høj, når vi kan gå igennem så voldsomme forandringsprocesser under en corona pandemi og alligevel opretholde arbejdsglæde og trivsel. Medarbejdermålingen viser også, at 99 procent af vores medarbejdere synes, at Carl Ras er et rigtig godt sted at arbejde. Det er vi utrolig stolte af.”

Anderledes fejring i år

De sidste år har Carl Ras fejret resultatet til den årlige kåring af ”Danmarks bedste arbejdspladser” i Cirkusbygningen i København efterfuldt af et internt socialt arrangement.

Grundet corona foregik prisoverrækkelsen i år dog live på Facebook, der blev offentliggjort den 18. marts kl. 10. Efterfølgende blev det fejret afdelingsvis i hele Carl Ras med Corona-venlig frokost.

”Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over, at vi i år ikke har haft mulighed for at samle alle medarbejderne fysisk for at fejre det flotte resultat sammen. Det håber jeg, vi har til gode til næste år.  Vores placering er jo en fælles sejr, da alle i Carl Ras er ansvarlige for at skabe en god arbejdsplads. Derfor er resultatet også alle medarbejdernes fortjeneste.”

No Image

Vil du være en del af en virksomhed, hvor arbejdsglæde er vores vigtigste værktøj?