Meget mere værktøj og beslag i Slagelse

Nu kan håndværkerne i Slagelse også til hverdag finde alt det, der kendetegner Carl Ras’ håndværkerbutikker: Danmarks største udvalg i grej til den professionelle håndværker.

Butikken ligger på på Skovsøviadukten 1A og er nem at komme til, bl.a. fra motorvejen, hvortil der kun er to minutters kørsel fra motorvejen, og så er der masser af parkeringsplads lige udenfor døren.

Den fulde Carl Ras-pakke til håndværkerne i Vestsjælland

”Da vi fortalte kunderne, at vi var på vej med en ny butik i Slagelse, blev det meget godt modtaget. Vi har mange kunder i området, der serviceres af vores kørende konsulenter. Nu kan vi tilbyde dem og nye kunder den fulde Carl Ras-servicepakke med daglig personlig betjening af isenkræmmere i et nyt engroscenter med mere end 14.000 varenumre på hylderne,” fortæller Jan Nowak Rasmussen.

No Image

Faguddannet personale med fokus på service

Kunderne bliver betjent af et stærkt hold af faguddannede specialister, som er klar til at guide kunderne i butikkens sortiment: ”Vi går altid efter, at en ny butik allerede fra dag ét skal yde skarp kundeservice og spille 100 procent, så vi har sat et hold med nye kræfter og erfarne folk fra vore andre butikker - nu glæder de sig til at give den fuld gas og lære kunderne at kende,” slutter Jan Nowak Rasmussen.

Du finder vores nye butik på Skovsøviadukten 1A i Slagelse. Find åbningstider m.m. her