0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

 • Dine nettopriser
 • Dine genkøbslister
 • Dit fakturaarkiv
 • Din daglige saldoopgørelse

Værktøjsstyring - Chip & TrackVærktøjsstyring på byggepladserne med Chip & Track hos Carl Ras.


 

Allerede Chip & Track kunde? Log ind her!Er du træt af at stå med dubletter af dyrt værktøj? Eller af at ringe rundt for at finde ud af, hvem der har fashøvlen? Af papirer og Excel-ark?

Det slipper du for med Chip & Track, der giver dig effektiv værktøjsstyring. Du får hurtigt og nemt overblik over firmaets elværktøj. Du ved også præcis, hvilket elværktøj der var i en af bilerne, hvis uheldet skulle være ude. Hvis Arbejdstilsynet kommer forbi, kan du altid fremvise værktøjets datablade, for de ligger også i appen - simpel og brugbar værktøjsstyring.
 

Chip & Track giver dig:

 • Nem registrering, når et værktøj skifter bruger eller placering
 • Værktøjsstyring der giver det store overblik
 • Et samlet overblik over virksomhedens værktøj
 • Information om, hvor et værktøj befinder sig, og hvem der har det
 • Værktøjets historik (f.eks. hvornår det er købt, hvornår det har været til service, eller hvem der sidst har brugt det)
 • Adgang til dokumentation på det enkelte værktøj (manualer, tegninger m.v.)
 • Overblik over, om egenkontrol bliver udført og dokumenteret med de korrekte intervaller


Du kan bruge Chip & Track på en webside fra din computer og en app på din mobil (Android el. iPhone).

 

Med appen kan brugeren let scanne en chip monteret på værktøjet og registrere skift af bruger, placering eller egenkontrol. Appen giver også brugeren et overblik over eget værktøj eller værktøj på en valgt placering / byggeplads - dét er simpel værktøjsstyring.

Fra websiden kan administrator få det forkromede overblik over alt virksomhedens værktøj samt administrere brugere og placeringer.Se nedenfor hvad kunderne siger:
Vil du vide mere om Chip & Track, priser - og hvordan du kommer i gang?Kontakt os via e-mail på firmapost@carl-ras.dk eller på telefonnr. 44 85 55 11.

Du er naturligvis også velkommen til at tage fat i din sædvanlige konsulent og høre mere Chip og Track, dit værktøj til effektiv værktøjsstyring.

Effektiv værktøjsstyring bidrager til din virksomheds vækst i form af tid og penge, du sparer på administration og hurtigere arbejdsgange. Udover værktøjsstyring giver den også dine medarbejdere nem adgang til dokumentation på værktøjet og sikkerhedsdatablade. Det er også nemt at dokumentere på hvert enkelt værktøj, hvornår der er udført el-tjek på det. Værktøjsstyring og det medfølgende overblik kan bidrage til større arbejdsglæde, fordi du slippet for at lede efter værktøj - med Chip & Track ved I præcis, hvem der bruger værktøjet.

Til top