Værktøjsstyring - Chip & Track

Er du træt af at stå med dubletter af dyrt værktøj? Eller af at ringe rundt for at finde ud af, hvem der har fashøvlen? Af papirer og Excel-ark?

Det slipper du for med Chip & Track, der giver dig effektiv værktøjsstyring. Du får hurtigt og nemt overblik over firmaets elværktøj - og ved også præcis, hvilket elværktøj der var i en af bilerne, hvis uheldet skulle være ude.

Hvis Arbejdstilsynet kommer forbi, kan du altid fremvise værktøjets datablade, for de ligger også i appen - simpel og brugbar værktøjsstyring.

No Image

Chip & Track giver dig:

  • Nem registrering, når et værktøj skifter bruger eller placering
  • Et samlet overblik over virksomhedens værktøj
  • Information om, hvor et værktøj befinder sig, og hvem der har det
  • Værktøjets historik (f.eks. hvornår det er købt, hvornår det har været til service, eller hvem der sidst har brugt det)
  • Adgang til dokumentation på det enkelte værktøj (manualer, tegninger m.v.)
  • Overblik over, om egenkontrol bliver udført og dokumenteret med de korrekte intervaller

Du kan bruge Chip & Track på en webside fra din computer og en app på din mobil (Android el. iPhone).

Brugerne siger

Kontakt os for mere information, priser og hvordan du kommer i gang med værktøjsstyring med Chip & Track

Kontakt os på [email protected] eller på telefonnr. 44 85 55 11.

Du er naturligvis også velkommen til at tage fat i din sædvanlige konsulent og høre mere Chip og Track, dit værktøj til effektiv værktøjsstyring.

Sådan giver Chip og Track jer styr på værktøjet

Værktøjsstyring på byggepladserne med Chip & Track hos Carl Ras

Effektiv værktøjsstyring bidrager til din virksomheds vækst i form af tid og penge, du sparer på administration og hurtigere arbejdsgange

Udover værktøjsstyring giver den også dine medarbejdere nem adgang til dokumentation på værktøjet og sikkerhedsdatablade. Det er også nemt at dokumentere på hvert enkelt værktøj, hvornår der er udført el-tjek på det. Værktøjsstyring og det medfølgende overblik kan bidrage til større arbejdsglæde, fordi du slippet for at lede efter værktøj - med Chip & Track ved I præcis, hvem der bruger værktøjet.