Mascot jakker

Find din Mascot jakke her.

1024Varer

Forrige

Side 1 af 6

Næste

Sorter efter

Gør arbejdet til leg i Mascot arbejdsjakker

Uanset om du er på jagt efter en let fleece til de kolde morgener, en beskyttende regnjakke til en uventet byge eller en isolerende vinterjakke, der er god på kolde vinterdage, finder du en bred vifte af slidstærke arbejdsjakker med en god pasform og et gennemtænkt design hos Mascot.

Arbejdsjakker der ikke generer

Den danske tekstilvirksomhed er eksperter inden for arbejdsbeklædning, og deres jakker er bestemt ingen undtagelse. Som alt andet arbejdstøj, Mascot står bag, er deres arbejdsjakker designet, så komforten er i top. For det skal være rart at gå på arbejde og udføre sine opgaver.

Der er tænkt på det hele

For at gøre jakkerne så behagelige som muligt er de alle åndbare, så du kan komme af med overskydende varme uden at blive afkølet. De er også designet med en pasform, der giver masser af bevægelsesfrihed, så jakken ikke generer, mens du arbejder.

Vil du gå skridtet videre og opleve den ultimative luksus, mens du arbejder, skal du kigge efter jakkerne fra MASCOT® ADVANCED. Disse jakker er udstyrede med firevejs-stretch, som sikrer den ultimative bevægelsesfrihed. Mascot har selvfølgeligt også tænkt på, at det skal være praktisk og nemt for dig at bruge jakken. Derfor er de udstyret med alle de rigtige lommer og holdere, så du kan have værktøj, mobiltelefon, ID-kort og meget andet på dig.

Skal din jakke være multibeskyttet, synlig eller certificeret?

  • Skal du bruge en arbejdsjakke, der er antistatisk, syrebeskyttende og flammehæmmende, så kig efter Mascots jakker med multibeskyttelse.
  • Er synlighed et vigtigt punkt for dig, skal du gå efter MASCOT® SAFE, der tilbyder arbejdsjakker i fluorescerende farver.
  • Skal din jakke være certificeret? Alle Mascots arbejdsjakker er kvalitetstestet, og er du på udkig efter en med en speciel certificering, har du rig mulighed for at finde den hos Mascot.