Mascot overalls

Find dine Mascot overalls her.

177Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Overalls fra Mascot - alt er muligt

Der kan være mange grunde til at vælge et par komfortable og funktionelle overalls, når man skal udføre sit arbejde. Arbejder du meget udenfor, kan det være rart, at lænden altid er dækket.

Overalls til det hele

Mascot har udviklet og produceret et bredt sortiment af arbejdsoveralls med forskellige funktioner og pasformer og til al slags vejr. Her finder du overalls til både varme og kolde dage samt produkter, der er vind- og vandtætte. Hos Mascot finder du også en række overalls i fluorescerende materiale med  certificerede reflekser. Disse overalls egner sig især til dig, der kræver noget ekstra af tøjet i forhold til sikkerhed og synlighed. Har du et job med meget knælende arbejde, bør du investere i et par overalls med knælommer. Knælommerne kan typisk justeres efter, hvor stor knæpuden er, og hvilke behov du har.

Find din favorit

Det er er vigtigt, at du finder de overalls, der passer perfekt til dig. Derfor har Mascot lavet de fleste modeller i to eller tre benlængder, ligesom deres overalls har forskellige funktioner og pasformer, så du med sikkerhed kan finde et par, der passer dig. Du bestemmer selv, om dine overalls skal have smæklomme, frontlomme, tommestoklomme eller lårlomme, så dit værktøj er lige til at få fat i, når du skal bruge det.

Tjekliste til håndværkerens arbejdstøj

  1. Det skal være slidstærkt

Tjek, om der er forstærkning i skridtet, lommer med forstærkning af metalnitter eller knæforstærkning med fx CORDURA® - så holder tøjet lidt længere.

  1. Du skal kunne bevæge dig

Vælg arbejdstøj med stretch, så tøjet også bliver siddende, når du bøjer eller strækker dig.

  1. Det skal være åndbart

Gå efter lette og hurtigttørrende t-shirts, overdele og arbejdsjakker, der regulerer din krops temperatur i al slags vejr.

  1. Der skal være plads til værktøj

Sørg for, at dit værktøj kan være inden for rækkevidde med fx værktøjslommer, mobillomme, lomme til tommestokken eller ID-lomme. Du kan også gøre hverdagen nemmere ved at vælge tøj med blyantsholder, strop til hammer eller knivholder.

  1. Det skal være sikkert

Vær opmærksom på, om du skal bruge certificeret sikkerhedstøj.

 

Her på siden finder du en række overalls med forskellige funktioner og pasformer, så vi sikrer, at der er en passende udgave til dig.