Mascot sikkerhedssko

Find dine Mascot sikkerhedssko her.

54Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Beskyt dine fødder med Mascot sikkerhedssko

Rigtig mange danskere hopper i et par sikkerhedssko, inden de træder ind på deres arbejdsplads. Med et par gode sikkerhedssko med forstærket snude og skridsikre såler beskytter du dine fødder og har et fast greb på underlaget, når du bevæger dig rundt.

Dine fødder er sikre i sko fra Mascot

Mascot er førende inden for arbejdstøj og sikkerhedssko og kendte for at producere førsteklasses varer i højeste kvalitet. Derfor kan du føle dig helt tryg, når dine fødder gemmes væk i et par sikkerhedssko fra Mascot. For uanset om du går i sikkerhedssandaler, sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler eller sikkerhedsstøvletter er dine fødder i gode hænder. Alle er gennemtestede og lavet i de bedste og mest robuste materialer.

3 trin til den perfekte sikkerhedssko

Det kan være svært at vælge de perfekte sikkerhedssko, da pasformen kan være et meget vigtigt kriterium, hvis man skal have den på en hel arbejdsdag. Vi har lavet en lille guide til dig, der vil blive klogere på, hvilke overvejelser du bør gøre, inden du køber sikkerhedsfodtøj.

1. Hvilket arbejde skal du udføre?

Typen af arbejde er afgørende for dit valg af sikkerhedssko. Nogle sko er beregnet til at beskytte fødderne og anklerne mod varme og klemninger, hvor andre er udstyret med en skridsikker funktion. Vær også opmærksom på, om dit arbejde kræver tåværn eller sømværn eller stødabsorberende.

2. Hvilke regler og krav er der for sikkerhedssko?

Du skal gå i sikkerhedsfodtøj, hvis dit arbejde ikke kan udføres forsvarligt ved brug af almindeligt fodtøj. Det gælder blandt andet lager og byggepladser, hvor du kan risikere at tabe noget tungt over tæerne. Du skal sikre dig, at sikkerhedsskoen er CE-mærket, og at du får instruktion i, hvordan du vedligeholder dem, når du får dem udleveret.

3. Hvilke sikkerhedssko skal du vælge?

Find en pasform og et design, der passer godt til dig. Der findes masser af smart sikkerhedsfodtøj, der er behageligt at arbejde i. Mange producenter har fokus på at reducere sved og lugt og på at gøre skoene så komfortable og ergonomiske som muligt.

Kig dig omkring

På denne side har vi samlet en masse sikkerhedsfodtøj fra Mascot, som med garanti vil gøre det nemt for dig at udføre dit arbejde. Du finder selvfølgelig også snørebånd og imprægneringsspray til at vedligeholde dit fodtøj i vores e-shop.