Rekrutteringsprocessen i Carl Ras

I Carl Ras sørger vi for en professionel og gennemsigtig proces ved hver rekruttering, som giver både dig og os det bedste grundlag for at træffe den rigtige beslutning.

Er du interesseret i at få det fulde overblik over, hvordan vi behandler din opfordrede ansøgning så læs mere herunder.

No Image

Step 1: Modtagelse af ansøgninger

Alle ansøgninger skal sendes via vores online system på hjemmesiden eller via knappen: "Søg stillingen", som du finder på alle aktive stilingsopslag.

Når du har uploadet din ansøgning, vil du inden for kort tid modtage en mail, der bekræfter, at vi nu har modtaget din ansøgning, og at den er under behandling.

Når du uploader din ansøgning, vil du, afhængig af stillingen, modtage et link til udfyldelse af en personprofil (Fokusprofil), som vi anvender som udgangspunkt for samtalen. Profilen står ikke alene, men har til formål at skabe en god og dybere dialog under samtalen.

No Image

Step 2: 1. samtale og afslag

Efter ansøgningsfristen bliver din ansøgning behandlet af den rekrutterende leder. Hvis du ikke er en af dem, der bliver inviteret til samtale, vil du senest en uge efter ansøgningsfristen få en tilbagemelding pr. e-mail, hvor vi beskriver, hvilke kriterier vi har udvalgt vores samtalekandidater på.

OBS: Har du søgt en stilling, hvor ansøgningsfristen er "løbende", vil du typisk høre fra os, senest 30 dage efter stillingen er slået op. 

Hvis du er en af dem, vi gerne vil se til en samtale, vil du, inden for en uge efter ansøgningsfristen, blive kontaktet af den ansvarlige leder pr. e-mail eller telefon. Til 1. samtale vil det typisk være den ansvarlige leder og en medarbejder i samme jobfunktion, som møder dig. Formålet med samtalen er, at vi lærer dig bedre at kende – både fagligt og personligt - men også at du får et godt indblik i, hvordan det er at være ansat i Carl Ras, så du bliver afklaret med, om Carl Ras er det rette match for dig.Samtalen varer ofte 1-1,5 time. Efter samtalen bestræber vi os på at vende tilbage inden for få dage med et tilbud om ansættelse, 2. samtale eller et begrundet afslag pr. telefon.

No Image

Step 3: 2. samtale og tilbud om ansætteelse eller afslag

Afhængig af stillingstypen kan du blive indkaldt til en 2. samtale. Til 2. samtale vil du, såfremt den pågældende stilling kræver det, blive bedt om at udfylde en business case, personlighedstest samt en logisk test.

Formålet med 2. samtale er, at vi går i dybden med dine personlige kompetencer i forhold til jobbet, din leder og det team, du skal indgå i. Test og opgaver står aldrig alene i vurderingen af dig, men fungerer som et dialogværktøj, og det vil være en repræsentant fra HR, der giver dig en tilbagemelding på dine tests. Den ansvarlige leder vil også deltage i mødet.

Samtalen varer ofte 1 time. Efter samtalen bestræber vi os på at vende tilbage inden for få dage med et tilbud om ansættelse eller et begrundet afslag pr. telefon.

No Image

Step 4: Ansættelse og velkommen

Tillykke med jobbet! Du får nu tilsendt din kontrakt, der underskrives elektronisk. Derefter går dit introduktionsforløbet i gang. 

Velkommen til Carl Ras!