Har du en håndværksmæssig baggrund, og leder du efter nye udfordringer?

I Carl Ras har vi uddannet salgstrainees siden 2011. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har fuld fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale.

Vi tager din karriere alvorligt, og vi belønner medarbejdere, der tager initiativ og viser ansvar - så er dine ambitioner høje, er der ingen grænser for, hvor vidt du kan drive det hos os.

Vores salgstrainees har en håndværksmæssig baggrund som tømrer, snedker, elektriker eller lignende, og det er håndværkere, som ofte har et ønske om at prøve nye udfordringer, eller som vil prøve noget andet end det fysisk hårde arbejde, som de er uddannet til.

Som salgstrainee i Carl Ras bliver du uddannet til at være sælger i vores butikker eller i eksternt salg som lokal konsulent afhængig af kompetencer og ønsker.

No Image

Du bliver en del af en landsdækkende virksomhed 

I Carl Ras får du over 350 engagerede kolleger fordelt i hele landet, og du bliver en del af en stærk og familiær kultur, hvor alle er vigtige, og hvor vi hjælper hinanden og samarbejder om at nå resultater. Vi har et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor du har indflydelse på din hverdag og kan lære nyt både fagligt og personligt. Vi vil have glade medarbejdere, der vægter positiv energi humør højt. Derfor blev vi også kåret som Danmarks 6. bedste arbejdsplads i 2021.

Hvilken uddannelse skal jeg igennem som salgstrainee, og hvor lang tid tager den?

Uddannelsen som salgstrainee er en vekseluddannelse mellem praktik og teori og tager 2 år. For at blive handelstrainee skal du gennemføre og bestå en teoretisk salgsuddannelse i ”Salgspsykologi og grundlæggende salg” (10 ECTS) på BC Syd Mommark. Salgsuddannelsen afsluttes med en privatisteksamen. Efter bestået privatisteksamen skal du gennemføre Carl Ras´ Sales Academy som afsluttes med en graduering.

Karrieremuligheder som salgstrainee efter end uddannelse?

Som salgstrainee har du gode karrieremuligheder i både vores butikker eller som ekstern konsulent, da du qua din baggrund både kender til vores produkter og livet på byggepladsen.

Hvordan bliver jeg en del af holdet? 

Vores stillinger som salgstrainee starter typisk op i april hvert andet år, og vi søger ofte i perioder december-februar. Ønsker du at blive en del af Carl Ras-holdet, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning allerede i dag via vores JobAgent. Når vi har modtaget din ansøgning, får du automatisk besked så snart, vi åbner for stillingerne.

Vil du vide mere om, hvordan vi behandler din ansøgning, eller har du brug for et godt råd til din ansøgning, så læs mere her.

Har du nogen spørgsmål til at være handelstrainee i Carl Ras, er du velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på HR@carl-ras.dk.

No Image

Vil du være en del af en virksomhed, hvor arbejdsglæde er vores vigtigste værktøj?