Borehamre

Her finder du vores store udvalg af borehamre til ethvert formål! I vores sortiment indenfor borehamre har vi det meste, men finder du ikke præcis, hvad du mangler – så skaffer vi det fra en af vores mere end 570 faste leverandører.

51Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Borehammere til de krævende opgaver

For dig, der skal udføre krævende opgaver i mur, sten eller beton, er en borehammer et uundværligt værktøj. Med høj hastighed borer den igennem hårde materialer som en leg – materialer som granit eller beton har ikke en chance, når du finder borehammeren frem.  Står du og skal i gang med at bore og mejsle i materialer som beton, sten og fliser, får du brug for en borehammer i værktøjskassen.

Kraftig slageffekt

Hvornår får man helt præcist brug for borehammeren? Borehammeren tager over der, hvor den almindelige slagboremaskine, der er perfekt til at bore i mursten, ikke er tilstrækkelig. Boret i en borehammer sidder i en såkaldt SDS-kobling, og ved at bruge luft bliver boret slået frem og tilbage, hvilket giver en kraftig slageffekt. Det gør borehammeren velegnet til bl.a. at rage fliser ned fra væggen eller bore i beton.

Overvej flere ting før du køber borehammer…

Inden du investerer i en borehammer, er der et par ting, du bør overveje. Stil dig selv følgende spørgsmål – så finder du med sikkerhed en borehammer, du bliver glad for.

  • Skal din borehammer være med eller uden ledning? Mange borehammere er med ledning, men du kan godt få udmærkede akku borehammere. Ofte har du mest kraft i maskinerne med ledning.

  • Skal den have mejselfunktion? Skal du fx rage fliser ned eller bryde betonkanten af en trappe, får du brug for mejselfunktion.

  • Skal den have borepatron med SDS-holder? Nogle borehammere har bor og mejsler med slidser på siden af skaftet, så de kan glide frem og tilbage, mens du arbejder. Vær opmærksom på, om den er let at montere værktøj i.

  • Skal boremaskinen have en omskifter? Med en omskifter kan du skifte mellem at bore almindeligt og med hammerfunktion. På nogle borehamre kan du slå rotationen fra, så du kan bruge en mejsel til at nedbryde fx murværk.

  • Skal den have vibrationsdæmpning? En vibrationsdæmper sikrer, at vibrationerne ikke er for kraftige, når du bruger hammerfunktionen.

  • Og skal den være med indbygget LED-lys? Det er yderst vigtigt, at du kan se, hvor du borer, og det kan et godt arbejdslys være med til at sikre.

Find din borehammer hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du et stort udvalg af borehammere, der passer til dine ønsker og behov. Vi forhandler borehammere fra kvalitetsmærker som Bosch, DEWALT og Makita og i forskellige prisklasser, så alle kan være med.