Bordrundsave

Bordrundsave er et must i ethvert træværksted med respekt for sig selv. En bordrundsav gør det nemt at tilpasse sine emner og de fleste bordrundsave kan endda tages med i bilen, når der skal løses opgaver ude af huset. Se vores udvalg her.

17Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Skær langt og lige med bordrundsav

Skal du:

 • Skære hele plader til, så du kan udnytte pladen bedst muligt?
 • Flække brædder til skræddersyede lister og lægter, der passer nøjagtigt til dine behov? Ved at flække brædder og lægter på langs kan du skræddersy lister og lægter på mål.
 • Save skrå snit i brædder og lægter, så du fx kan bruge den til hjørnesamlinger? Når du tilter klingen, er saven eminent til geringssamlinger og trekantlister.
 • Skære lange lige snit med stor præcision? Du kan spare mange penge, hvis du saver store plader op og får brugt det hele.

Så er bordrundsaven det værktøj, du har brug for i din samling af værktøj.

En fleksibel ven

Du har mulighed for at bruge bordrundsaven på værkstedet i en stationær position eller tage den med ud på forskellige arbejdspladser. Flere modeller kan både stå på et fast arbejdsbord eller tages med på et stativ med hjul, så du kan bruge den til mange flere opgaver.

Sådan vælger du den rigtige bordrundsav

Har du brug for at skære lange, lige snit i store emner, så er bordrundsaven eksperten. Den fås i mange udgaver, der opfylder forskellige behov.

Før du investerer i en bordrundsav, er det vigtigt at, du overvejer dine behov og krav til den: 

 • Hvor meget skal du bruge den?
 • Hvilke arbejdsopgaver skal den bruges til?
 • Skal din maskine være drevet af batteri eller el?
 • Skal du nemt kunne komme rundt med den, når stativet er klappet sammen?
 • Skal den kunne tilkobles en støvsuger for at undgå støv – læs mere om det nedenfor.
 • Arbejder du med store ting og har brug for indbygget bordudtræk, der kan understøtte større emner?
 • Skal den kunne låse klingen fast, når den skal skiftes?

Undgå støvlag med støvsuger

Savsmuldet, som bordrundsaven efterlader, bliver hvirvlet i alle retninger, når du bruger bordrundsaven. Hvis du ikke har en støvsuger tilkoblet, får du hurtigt et fint lag træstøv alle steder. Vi anbefaler derfor, at du vælger en bordrundsav, der kan tilkobles støvsugeren – især hvis du arbejder meget på værkstedet.

Find din bordrundsav hos Carl Ras

Med en bordrundsav på værkstedet eller byggepladsen er du klar til at løse en lang række opgaver. Og vi har gjort det nemt for dig at vælge den perfekter bordrundsav.

Hos Carl Ras forhandler vi nemlig et bredt udvalg af de bedste rundsave fra mærker som DeWalt, Bosch og Metabo – kig dig om her på siden og find den model, der passer til dine ønsker og behov. Her finder du også den rundsavklinge, som din bordrundsav har brug for.