Rundsave

Dyk ned i en verden af rundsave i det store udvalg, du finder her på siden. Vi har et et bredt sortiment indenfor rundsave, men skulle du være på jagt efter noget, vi ikke har her på siden, kan vi skaffe det hjem til dig.

9Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Rundsave til alle plader

I et velassorteret snedkerværksted hører en god rundsav til; rundsaven er nemlig genial, når du skal skære lige, præcise linjer samt store plader af træ fx skære en stolpe over eller skære en plade i smig. Med rundsaven får du en robust allround maskine til både grove og finere saveopgaver, som du kan bruge til mange forskellige opgaver, og som kan stilles i dybden, alt efter hvilket materiale du skal bruge den til. Og så er den handy og fuld af kræfter – langt flere end det er tilfældet med stiksaven.

3 gode råd, før du køber en rundsav

Før du investerer i en rundsav, er det vigtigt, at du overvejer:

  1. Hvad skal du bruge maskinen til? Lave et præcist snit i plader, afkorte et emne, flække et stykke tømmer på langs af træets årer, save søm og betonrester over i bygningstømmer, save i møbelfiner uden at flosse det i kanten eller lave en elegant afslutning på en køkkenplade?
  2. Hvor meget skal du bruge den? Skal du bruge rundsaven til at save i kraftige byggematerialer, er det en god idé at gå efter en dyrere model i høj kvalitet.
  3. Skal din maskine være drevet af batteri eller el? En batteridrevet rundsav er det bedste og mest praktiske valg, når du skal have den med rundt til forskellige arbejdsopgaver i løbet af dagen. Du slipper for besværet med at trække en ledning efter dig og kan hurtigere gå fra én opgave til en anden. Rundsave med ledning har den fordel, at du ikke skal oplade batterier. Du sætter den blot i stikkontakten, hvorefter du kan bruge den hele dagen uden at bekymre dig om batteriniveauet.

Fakta om rundsaven

  • Rundsaven fås i forskellige størrelser fra 40 mm til over 120 mm i dybden.
  • Rundsaven leveres typisk med en skinne til at styre saven med, når du saver.
  • Rundsave har typisk også meget kraftige motorer på 1400W.

Carl Ras hjælper dig

Uanset hvor hyppigt du forventer at tage din nye rundsav i brug, er rundsavene fra fx Bosch, DEWALT, Festool og Makita i en særdeles kraftig kvalitet, som er en professionel håndværker værdig, og som vil holde i lang tid. Her på siden finder du kraftfulde rundsave, som fås i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, klinger og skæredybder. Du er også velkommen til at kontakte os for at få hjælp til at købe den rundsav, der passer bedst til dine behov.