0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

  • Dine nettopriser
  • Dine genkøbslister
  • Dit fakturaarkiv
  • Din daglige saldoopgørelse

Nye e-handelsregler og indførelse af 3D secure og afvikling af geoblocking

Vi indfører mere sikkerhed på kortbetalinger ved webkøb fra udlandet

For at sikre en højere grad af sikkerhed omkring internationale webkøb på carl-ras.dk så indfører vi 3D secure på kortbetalinger pr. 3. december 2018.

3D secure er en service, der sikrer at der er en sammenhæng mellem det betalingskort, der anvendes til webkøb og det mobilnummer, som samme betalingskortejer har. I praksis betyder det, at er man en udenlandsk kunde og betaler med et kreditkort på carl-ras.dk når man bestiller varer, beder vi personen indtaste et mobilnummer, hvortil vi sender en godkendelseskode, som skal indtastes på betalingen før ordren kan gå igennem til os. På den måde kan vi undgå et eventuelt misbrug af andres kreditkort og det er samtidig en garanti for en endnu mere sikker handel.
Bemærk at vi indfører IKKE 3D secure på danske korttyper som VISA og Dankortet.

 

Ny EU-forordning forbyder geoblocking

Den 3. december 2018 træder den nye forordning i kraft, der ophæver geoblocking, som betyder man fremover ikke må begrænse andre EU-landes mulighed for at handle online og dermed opnå en forskelsbehandling ved e-handel. I Carl Ras ønsker vi naturligvis at følge lovgivningen for e-handel på carl-ras.dk, så enhver udenlandsk kunde kan handle med os online. Denne ophævelse af geoblocking kommer ikke til at betyde noget for vores danske kunder.

30-11-2018

Til top