Slagboremaskiner

Her finder du slagboremaskiner fra mange forskellige mærker og i mange varianter.

47Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Slagboremaskiner med power

En slagboremaskine er et super praktisk værktøj, der giver dig rigtig meget værktøj og styrke for pengene.
Med over 20.000 slag i minuttet gør slagboremaskinen det muligt for dig at bore huller i vægge, sten, beton og i metal, og så kan den blande mørtel og metal med et piskeris i borepatronen. Så hvis du står over for tunge og krævende opgaver i hårde materialer, er slagboremaskine velegnet.

Ledning eller batteri?
Vælger du en slagboremaskine med ledning, arbejder den som regel med flere omdrejninger end akku-modellerne. De kan klare større opgaver, og arbejdet er hurtigere overstået. En god akku-boremaskine med slagfunktion kan sagtens klare lette boreopgaver i mur, sten og metal.

7 tips til køb af boremaskine
Udover at tage stilling til, om din slagboremaskine skal være med ledning eller på batteri, er der en række andre områder, du skal være opmærksom på, når du køber en slagboremaskine:

 1. Overvej størrelsen på borepatronen
  På mindre akku-modeller kan borepatronen være på 10 mm. Det er dog ikke altid nok. Vi anbefaler derfor at overveje at gå efter en 13 mm. borepatron, så du kan bore med kraftigere bor.
 2. Dybdestop kan være en god hjælp
  Nogle slagboremaskiner har dybdestop, så du ikke kan bore hullerne dybere, end du har brug for. Overvej, om det er nødvendigt for dig.
 3. Få bedre fat med ekstra håndtag
  Med et ekstra håndtag får du et bedre greb om din slagboremaskine. Det er specielt en fordel ved tunge opgaver, at du ikke mister grebet, mens du arbejder.
 4. Husk omskifteren
  Når du skal bore i fx metal eller keramiske fliser, skal du altid slå slagfunktionen fra ved hjælp af omskifteren.
 5. Hus i metal eller plast
  På en dyr slagboremaskine er huset støbt i metal eller bedre plast, så maskinen kan holde til en mere hårdhændet behandling.
 6. Lås hastigheden
  På en slagboremaskine med ledning kan du låse hastigheden. Det bliver du glad for, hvis du skal bore længe i hårde materialer.
 7. Få mindst 500 watt eller et stort batteri
  En slagboremaskine med ledning bør være på mindst 500 watt. Køber du en slagboremaskine på batteri, bør du kigge på, hvor mange amperetimer (Ah) batteriet er på. Jo flere amperetimer, desto længere tid kan du arbejde uden at lade op.