Værksteds- og værktøjsvogne

Dyk ned i en verden af værksteds- og værktøjsvogne i det store udvalg, du finder her på siden. Vi har et et bredt sortiment indenfor værksteds- og værktøjsvogne, men skulle du være på jagt efter noget, vi ikke har her på siden, kan vi skaffe det hjem til dig.

8Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Få fixet rodet med en værktøjsvogn

Er du god til at holde orden på værkstedet eller i redskabsrummet? Det kan være svært at holde styr på værktøjet, hvis du ikke har organiseret det ordentligt. Ligger det i én stor bunke, skal du højest sandsynligt på en lang skattejagt, før du finder den rigtige skruetrækker eller de skruer, du bruger hver dag. Skab orden og overblik over dit værktøj og alle løsdelene med en robust værktøjsvogn, så du nemmere kan sortere dit værktøj og altid kan finde din yndlingssav eller foretrukne høvl.

Værktøjsvognen skaber system

Værktøjsvognen er en super løsning til dig, der har en stor mængde værktøj og gerne vil have sat dit værktøj i system. Med værktøjsvognen, som egentligt er en transportabel ”håndværkerkommode”, kan du få styr på dine ting og passe på dem og samtidig sørge for, at uvedkommende ikke går i dine ting. På arbejdspladsen forhindrer en værktøjsvogn desuden, at folk låner dit værktøj uden at spørge om lov først, da den kan aflåses efter endt brug.

Sådan vælger du den perfekte værktøjsvogn

Der er mange forskellige værktøjsvogne på det danske marked. Det giver også mange muligheder, når du skal vælge en værktøjsvogn, der passer til dit behov. Hvad er du på jagt efter? Nogle af de spørgsmål, du bør stille dig selv, inden du vælger din værkstedsvogn, er:

Hvor meget skal den kunne bære?

Vælg en værkstedsvogn, der har en god bæreevne. Særligt hvis du arbejder med tungt el-værktøj. Her er en værktøjsvogn med en bæreevne på 75 kg næppe nok.

Hvor mange rum skal den have?

Overvej, hvilken ruminddeling du har brug for i din værktøjsvogn? Hvor mange rum skal den indeholde? Skal den have både skuffer og skabe? Skal den have en organiseret inddeling af skufferne?

Skal der følge værktøj med?

Har du allerede en fin samling værktøj? Eller skal du ud og investere i nyt? Nogle værktøjsvogne sælges med værktøj. 

Hvor meget plads har du brug for?

Kig på din værktøjssamling – hvor meget plads kræver det? Overvej også, hvor meget plads du har på værkstedet. Gå efter en mindre, kompakt vogn, hvis den skal stå på et lille værksted.

Hvor meget må den koste?

Invester dine penge i en værktøjsvogn, der er pengene værd. God kvalitet koster.

Find din værktøjsvogn hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi mange forskellige værktøjsvogne fra Bahco i mange forskellige farver og størrelser. Kig dig omkring her på siden og se det store udvalg. Vi er sikre på, at du finder en, der passer perfekt til dit værksted.